Bebekte aşırı hareketlilik neden olur ?
Benım aşırı hareketin ertesi günü doğumum gerçekleşti ama boyle normal hareket ler degıldı kütle halinde gıbı bı o yana bi bu yana toplanıyor gıbıydı normal de tekme atardı vs vs o gece 3 e kadar asla durmadı karnım da sankı amuda kalkıyor gibiydi ertesi gün aramıza katıldı 🙈
Limon06
35.+5 olacağım şuan o durumdaym. Ara ara sanki sancilarda vuruyor hafif hafif. Uykum gelmiyor duzenim kalmadı artık. Bebek sol tarafta toplanmış. Taş gibi karnım 😏
mbetuly ilk gebelik olunca belirti göstersende anlamıyorsun ben daha 29. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrım olunca belirtimi bu acaba diyorum psikolojimiz bozulmuş artık valla 😂🥴
170420 bazı bebekler çok tembel oluyor kuzum belki yormaz seni doğunca ☺️♥️
ElaEge gayet normal canım hatta hareketli olması hiç hareket etmemesinden iyi bence keyfi yerinde demek ki doktorum bazı bebekler çok hareketli oluyor anneler de korkuyor soruyor ama özellikle bu haftalarda çok hareketli olması çok çok normalmiş ☺️
ElaEge ilk olunca annenin kulağı hep üzerinde acaba nasıl durumu ne zaman hareket edecek neden durdu falan diye 😂 ilk olunca çok tatlı bi heyecan oluyor insanda işlerin bitince bi parça kek çikolata bişey at ağzına sonra uzan gör bak hareket edecek 😍 kolay gelsin şimdiden canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 😍☺️😘
EmineKenan81 benım de o gece oyleydi nasılsınız şimdi
ElaEge 😘♥️🥰
Limon06
38+5 oldum hala aynıyım değişen bişey yok artık dogurmak istiyorum 😏
EmineKenan81 maşallahh gelmeye niyeti yok mu 🥰 bız 37+6 ya kadar dayandık benım artık gücüm kalmamıs tı sürekli hareket edıyor Du ama normal hareketler değildi karnım cok büyümedi ben minyonum sığmaz olmuş tu sürekli iteledi durdu gece gündüz hareket etmesin artık yeter diyordum en son kontrol için gttık yüzü o kadar mutsuz Du kı memnuniyetsiz bır haldeydi gecesine geldi cok zor oluyor inşallah tez zmaan da sağ salim aranıza katılır 🌺
Limon06
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 🤗 hayır hatta bu gece bitti 39 oldum gelmiyor patlıcam artık bende minyonum karnım taş gibi çok fazla akıntım var yeşil birde. Yarın sabah kontrolüm var inşallah gelir bir an önce 😏
EmineKenan81 a a çok geçmiş olsun inşallah gecer en kısa sürede benım de hep oldu akıntım ama beyaz dı
Limon06
Geçti çok şükür 🤗 cuma günü sabah saatlerinde doğum sancım başladı. Öğlen doğum yaptım çok şükür 🥰