gokyuzununogrencisii Hilalk benim de 5 buçuk yaşında kızım var şuan 35 haftalık hamileyim ikinci kızıma 😊🍀 Şubat 27 görünüyor doğum bakalım 🙈
Hilalk LamiyaCetinkaya çok yaklaşmış çocuklu hamilelikte bir tık zor oluyor kendi açımdan böyle yani ☺️
Nur5516 Hilalk 3,5 yaşında kızım var 34 haftalık erkek bebek bekliyoruz 😍 Sağlıkla gelsin tüm bebişler
Hilalk Nur5516 Allah bağışlasın 🙏🏻 son zamanlara gelmişsiniz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍🙏🏻
LamiyaCetinkaya Hilalk Kesinlikle öyle, dinlenme açısından ilki çok çok kolaymış meğer. Bunda ha diyince oturup dinlenemiyorsun. Ama çok şükür oğlum zor bir çocuk değil, sona kadar geldik bundan sonrası da böyle olur inşallah 🙏
Sessizlik-21 Gulizartas kojuyla alakasiz ama oglunuz konusuyo mu yada tm olarak nezmn konusmaya basladi
Merve61nc Hilalk 12 ci hafta da erkek dedi 16 cı hafta da gittik kesinleşti erkek olduğu özel hasteneye gittim
Hilalk LamiyaCetinkaya ama bir şekilde hallediyoruz rabbim o gücü veriyor bizlere zaten başlı başına hamilelik bir mucize
kubrakta Hilalk 10+3 haftalık hamileyim 4 yaşında kızım var sağlıklı sihatli olsun eli ayağı düzgün olsun ilk önceliğimiz tabi ama birde oğlum olsun çok istiyorum 🥰 cinsiyete de daha var bakalım benim bekliyorum heyecanla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🌸
Hilalk kubrakta aminn cümlemiz için inşallah bende hep aynı şekilde dua ediyorum sağlıklı eli ayağı düzgün olsun Allah bağışlasın