Hilalk Kızlar kaç haftalıksınız 13+4 haftalığım daha cinsiyet öğrenemedim 5 yaşında oğlum var mide bulantılarım azaldı sizde durumlar nasıl
Meslina0679 Hilalk korunmayı bıraktıktan sonra ne Zaman hamile kaldiniz benimde 3 buçuk yaşında oğlum var ikinciyi istiyorum
Gulizartas Hilalk 2. buçuk yaşında oğlum var 22+5 olduk yarın +6 artık şimdi ise kız dedi doktor bakaım
yagmurrrra Hilalk 16 aylık oğlum var 19+4 ikiz kızlara hamileyim 😀 sprali çıkarttığım ay hamile kaldım
Hilalk Meslina0679 3-4 ay içinde hamile kaldım ama ilk ay çok stres yaptım reglim bile gecikti sonra akışına bıraktım çok şükür bir evladım var dedim size tavsiyem kafanıza takmayın
Hilalk Gulizartas Allah bağışlasın 😍bakalım benimde 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman daha çok belli olur dedi doktorum tabiki hayırlısı olsun
Sessizlik-21 Gulizartas kojuyla alakasiz ama oglunuz konusuyo mu yada tm olarak nezmn konusmaya basladi
Yaseminsglm77 Gulizartas merhaba benmde oğlum2buçuk yaşında şimdide 22-3 haftalık kızıma hamileyim rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
llgln35 Hilalk 14+4 haftalığız ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğim tüp bebekle olmuştu kızım şuan 22 aylık içerdeki minnoşta süpriz bir bebiş hamd olsun🥰
Yenianne7 Hilalk Öncelikle tebrik ederim 🌸 Benim de 5 yaşına girecek bir kızım var şimdi 34 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah 🩷
yagmurrrra sacmalamakizim Allahtan oğlumun herşeyi düzenli uykuları yemesi içmesi vs sıkıntım yok çok şükür rahatım diye bitane kardeşi olsun dedik oda promosyonlu geldi😀😀 bide tek yumurta ikizi😀