Ilk k8zimda hastanede tum gun annem kaynanam gorumcem teyzem en yakin kuzenim ablam ve esim vardi hepsi ben kalirim kvgasi yapti sonunda annem ve esim kaldi butun gun ayakta kalmaktan birbirleriyle cene yapmaktan ve kalabalik oldugundan o kadar yoruldularki ikiside erkenden uyudu ben szeryanli halimle desteksiz kalkip bebegi alip emzirdim kac defa altini degistim sabah 5 6 gibi annem kalkti oh iyi masallah bebek aglamadi dedi 🙂 ooodedim anne kac kez agladi kalktim emzirdim degistim dedim sasirdi 2. Bebegimde de malesef 33 haftalikken covid yogun bakima alindim 1 hafta tek basimaydi hastnedr ve 34 te doguma aldilar bi basima o koridorlari gecerken hungurhungur agladim bebek zten kuvez alindi refakatci yasakti agladim ettim annem ilk kizima baktigi icin kiz kardesim imza attirarak hastanede taburcu olana kadar cikmayacagim diye imza atinca aldilar 1 ay yattik hastanede iki dogumda refakatci tecrubem boyleydi bakalim simdi hamileyim bu defa nasil olacak ama kesinlikle nazli bir lohusa ol hemen kalkma ben yaparm ederim deme