Kızlar sizce eş kalsa olur mu yani yeterli mi sizce tecrübeli anneler🤔 yoksa başka birileri olmalı mı
Doğumda refakatçi yanında kim kalmalı sizce?
umrumdadegil benim ilk doğumda sabahtı annem kayınvalidem eşim vardı akşamüstü onlar gittiler eşim kaldı sadece hiç zor değildi
umrumdadegil Hayır kesinlikle değil bence. Yanında mutlaka tecrübeli biri olmalı. Benim annem ve eşim kaldı, eşim de çok yardımcı oldu Allah var ama ilk tecrübe olunca herşeyi halledemiyor. Sizde tam hareket edemediğiniz için çok müdahale edemiyorsunuz iyi ki annem vardı yoksa çok zor olurdu diyorum
umrumdadegil benim yanımda eşim kaldı mükemmel baktı öyle söyleyim. Bence eşin kalsın
umrumdadegil ben eşimin kalmasını hiç istemiyorum oğlumda da kalmadı annem ve kayınvalidem kalmıştı bu bebektede annem ve çok yakın bi komşum kalacak (kayınvalidem artık yaşlandı) yani bana tecrübeli birileri lazım bebeğe bakabilecek ilgilenecek bilgisi olan kocayı napim anca çeneleri var icraatleri sıfır 😂😂
umrumdadegil canım kendi adıma konusim ilk gün kaynanamla eşim kaldı ama bana bi ekstrası olmadı çünkü bebeğime kendim baktım elletmedim kimseye 😂 en ufak bişi olsa hemşirelere soruyorsun zaten eşin olsa yanında yeter bence eşin uyumayıp sana destek olursa sorun yok yürüyüşü de odada yaparsın odanın içinde
umrumdadegil ben 7 gün önce ikinci doğumumu yaptım. İkisindede yanımda eşim kaldı. Annem evde kızıma baktı. Devlet yerine özellikle özeli eşim yanımda kalabilsin diye tercih ettim
umrumdadegil valla ilk doğumumda annemle kaynanam kaldı bunda da nasipse öyle olur herhalde eşim çnkü yeni doğduğunda kucağına bile alırken tutamıyorum düşürcm mi nasıl büyück bu diyodu😁
umrumdadegil Eşim kalsın çok istiyorum eşimde eşim 😂
umrumdadegil
Annem ve eşim kalacak 🌸🌸
Benim ilk doğumumda sezeryamdan çıkana kadar görümcem vardı akşama kalmadı giti ben kalamıyom hastanede dedi giti ablam 4 çocuğu vardı engeli kızı vardı o kaldı yanımda sağolsun yinede sezeryan olacam ablam kalacak yanımda eş ne kadar baka bilirki annem yaşlı ameliyatlı o kalamıyo kaynanam memlekete bence ablası olan ablası kalsın
1cocuklumom normal doğum mu yaptınız acaba ayağa kalkıp ilgilenmek kolay oldu mu
minikmucizeemaak bende bir yandan onu düşünüyorum bir yandan çok karışırlar mı acaba diyorum🤷🏻♀️
Gulcangzl16 normal doğum muydu kolayca ayağa kalkabiliyor muydun peki
asell13 hahahah 🤣 napsam bilemedim bende ya tecrübeli biri olsa sanki daha mı rahat olurum ya da çok mu karışırlar
Benim annem kaldı çok iyi oldu benim için ama motivasyon konusunda eşimi çok aradım 😅
Minigiim-vebenn52 çok kararsız kaldım ya aslında sadece eşimi istiyorum diğerleri karışsın istemiyorum ama bir yandan da yapabilir miyim acaba diyorum🤷🏻♀️
İlk doğumumda eşim kaldı gayet yeterli idi, yapamadığımiz bir şey olsa hemşireler zaten her şekil yardımcı oluyor, o ilk anları paylaşması sonraki süreç açısından çok önemli diye düşünüyorum. Her anı birlikte yasamak lazım bence. Martta ikinci doğumum var bu sefer üç yasa yakın oğlum da bizle kalacak ilk gecemizi ailecek geçirelim dedik : )
umrumdadegil anne olsa daha güzel olur bence. Erkekten erkeğe de değişir ama. Şahsen benim eşim çok evhamlı bı de onunla ugrasamazdim yani.
Nur_gnn tutabilir yardımcı olabilir mi acaba eşim