Adenala umrumdadegil İnstagramda bir tane kadın doğum yapmış kocası uyuyor sırtını dönmüş kadın da boncuk tabanca sıkıyordu adamın sırtına güzel fikir 😂😂
asell13 umrumdadegil allah razı olsun canım evlat korkusu insana herşeyi yaptırıyor uykusuz kalmak hiç yanında yeterki canları sağolsun 🥰🤍 görümceminde şimdi yeni bi bebeği daha oldu resmen gece gündüz hiç uyumuyor beşik yanında hep gözü bebekte
Hilalaktscbk umrumdadegil Hatta gece birden aklıma geldi uyandırdım eşimi ben sana dedim ya hastahanede ikimiz kalalım diye sen dedim bebek bakmayı biliyor musun uykusunun içinde elimden geleni yaparım dedi ama ben yine de bebemi anama emanet edersem daha çabuk iyileşirim 🫠
umrumdadegil Mekklc ya bende öyle düşünüyorum biri karışsın istemiyorum ama bir yandan da eşim bakabilir mi ona da güvenemiyorum 🤦🏻♀️
Mekklc umrumdadegil eşine güvenme 😅 destek olarak çok iyiler ve duygusal açıdan o açlığı nazlı oluşunu alttan alırlar diye düşünüyorum. Ben şahsen biri bir şey yaptığımda karşsa moodum düşer bebeğimi kimseye vermem ruh halim kararır o yüzden en iyisi eş 🤷🏻♀️ sen devlette mı doğum düşünüyorsun
umrumdadegil Bsraacelik evet özel hastane olmadı eşimle birlikte biri kalsın isteyevegim artık çok arada kaldım 🥲
Rvzaa Yani ben en iyi eşime nazlaniyorum ilk doğumda annem le kaynanam kaldı 2.de ben eşimi istedim 3.dede esim kalıcak ben emzirip altını değiştiriyorum o benim yanımda olsun yeter
asell13 umrumdadegil bilmiyorum vala canım aynı anda elitimin de ikizleride vefat etti genetikmi bilmiyorum ama doğal ölüm yani hiç bi sebep yok benim kızlarımda enfeksiyon vardı ama görümcemin bebekleri sapasağlam hiç bişeleri yoktu hatta biri doğduktan 6 ay sonra vefat etti birden bire boğulup vefat ettiler malesef hiç bi sebep yok yani
umrumdadegil Mekklc özelde yapacağım doğumu o yüzden belki eşimle birlikte birini daha tercih edebilirim🤭