umrumdadegil Süreç çok hızlı ilerledi normal doğum olsun çok istiyodum ama bebeğim için sezeryann olmak zorunda kaldım ameliyat hanedekiler vs çok iyilerdi anestezi uzmanı hiç ağrıtmadı iğne girdiği bile belli olmadı bitti mi hemen dedim anestezi verildikten kısa bir süre bebegimin hemen sesini duydum tarifi olmayan bir şeymiş dikişlerim yapılırken hemen oğlumun üzerini giydirip getirdi ebe o kadar güzel bir bebek ki buruşuk bile değildi tombiş bebişim ağrım çok olmadı hemen ayağa kalktım kendim kalktım desteksiz kendim yürüdüm vs ama öksürük krizi gelince mahvoldum ağrım yenileniyor sürekli o da grip olduğum için tek olumsuz şey öksürük oldu benim için çok güzel bir süreçti. Bebeğim ve ben aynı anda çıktık bu arada eşim ilk benim yanima geldi korkmuş heyecanlı ağladı vs bu arada sezeryan sonrası titreme oluyor ya ben yaşamadım üşüme vs bu kadar . Biz de beklemiyorduk ben ne zaman hastaneye gitsem zaten esir alıyorlar bırakmıyorlar beni 😅 sonunda doğurdum bu sefer de uzun süre hastenede kalıyorum özel antibiyotik tedavi görüyorum 😅