Melina003 6 aydır her ay test yapmaktan çok yoruldum yumurtalıklarıma baktırdım bi sorun gözükmediğini söyledi sizin çocuklar ne zaman oldu içimi rahatlatın lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin 
Nurrr0006 Melina003 doktorlar 1 senelik deneme sonucu hamile kalma olasılığı %80 diyorlar yani 1 sene boyunca denemek normal karşılanıyor hemen olmasını bekleyip kendinizi strese sokmayın vakti zamanı vardır olur inşallah
3numara Melina003 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilk çocuğum 3 ayda tuttu ikincisi 9 ayda biraz sakin deneyin derim bazen strestende oluyor
Melina003 Cerenglr eşim baktırmadı ben baktırdım hamilelik belirtileri vardı bugün test yaptım yine negatif
Meralll002 Melina003 bence erken daha ama sizde bı sorun yoksa eşiniz de görünsün. İçiniz rahat etsin en azından. Bende pcos vardı. O yüzden ne tüp bebek ne de aşılamadan sonuç alamadık. Tabi pcos olup bu tedavilerle sonuç alan da çok . Bnm mucizem 9 yıl sonra kendiliğinden geldi tedavisiz çok şükür. Eşinizde de sıkıntı çıkmazsa bence bekleyin bir süre
Beyzanurvia Melina003 stres yapmana gerek yok stres de hamile kalmaya engel olur serbest bırakıp düşünmeyince oluyor
Ebks Melina003 canım ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay her şeyi takip ettim günü gününe bende doktora gitmiştim her şeyim normaldi ama gebe kalmadım artık ağlıyordum olmuyor felan diye sonra bu ay nasılsa olmuyor artık gün felan takip etmem dedim saldım kendimi eşimle tatile çıktık 2 gün kafamıza göre yaşadık bu ay pozitif testim. Yani hiç kafana takma oluruna birak sana tavsiyem hiç bir sorun olmasa da bazen bebisimiz geç gelmek istiyor
hanifeq Esinizde baktirsin belki sperm kalitesi düşüktür bide tavsiye olarak şuni diyebilirim regl olduğunuz gün itibariyle soğan kürü maydanoz kürü ve adaçayı için içiniz iyice temizlensin ve klomen diye yumurtlama hapı var onuda adetin 3. Günü başlayıp 5 gün için adet tarihinize Göre yumurtlama günü ilişkiye girin bu şekilde şansınız artacak ben böyle hamile kaldım 16 haftalıgim şimdi Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin🙏
Nurrr0006 hanifeq klomen aşılama tedavisinde kullanılan ve Dr tarafından takip edilmesi gereken bi ilaç yanlış bilgi vermeyin lütfen belki sağlığını etkiler bu ilacın dozu kullanımı çok önemli yumurta büyütüyor sonuçta ve çatlaması için özel igne veriyorlar yani sağlıklı bilgi vermediniz gibi
Melk_plt00 hanifeq doktor yazmandan klomeni kulanabilirmiyiz ki ve Maydonoz kürünü nasıl oldu içmeliyim ne aralıklarla kaç gün hangi gün başlamalıyım
hanifeq Melina003 4 aylık gebeyim üç ay korumasız ilişkiye girdik olmayınca endiselendim çünkü bı sorun yoktu yani sonra Dr ye gittim dediğin hapı verdi ilk ay olmadı ilacı düzenli kullanmadım çünkü ama ikici ay tuttu çok şükür öncesindede adetim böyle güzel gelmiyordu koyu koyu geliyordu işte o kürleri yaptım bide yani siz için diye demiyorum aspirin içtim baya güzel geldi kan tabi bunları yapmadan önce test yaptım ne olur ne olmaz diye sizde bulundurun evde
papatyaolsun Eşinizin de sperm testi vermesi gerek üroloji bölümüne. Maalesef gebelik oluşmama sebeplerinde eşlerin de çok büyük sorunları çıkabiliyor, sperm morfolojisi bozuk veya ileri hareketliliği düşük olabilir
Nurrr0006 Melina003 aglama canım elden bisey gelmiyor acele etme dua et sabret sadaka verme imkanın varsa az çok demeden sadaka verin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Cerenglr Melina003 eşininde baktırmadı lazım spermine eğer ondada bir sorun yoksa denemeye devam eğer üzerine çok fazla düşünüyor sadece bunu düşünerek cinsel ilişkiye giriyorsanız sıkıntı biraz salmanız lazım aynı süreçten geçtiğim için söylüyorum 5 ay denedim 5 aydan sonra vazgeçtim ve üstünde durmadım ve hamile kaldım stres bu süreçte hem sende hemde eşinde çok büyük bir role sahip . Evet çok zor bunu isteyip düşünmemek ama stresli olmamanız lazım yumurtlama gününü eşine belirtmemenide öneririm artı olarak bilmesin streslenip sağlıkla dölleme yapamayabilir. Bu işim fizyolojik kadar psikolojik yönünde inanın çok etkili
hanifeq Nurrr0006 tabikide Dr ye söyleyip icicek o ilacı eczaneye kafasına göre gidip alamaz zaten ayrıca ben kendi deneyimimden bahsettim denemek isterse aklında bulunsun diye çocuğu olsun diye neler yapıyor insan
Nurrr0006 hanifeq evet aynen öyle 10 senedir tedavi gören biri olarak ben kimseye bu ilacı kullan demedim siz de risk almışsınız kendi kendinize iyi ki bisey olmamış Allah korumuş inşallah sağ saglim kucağınıza almak da nasip olsun 🤲🤲🤲❤️
biranneo_ Melina003 canım rahat ol lütfen ben 9 ay kadar denedim en son doktora bende sorun mu var diye gittim kontrol etti sende bir sorun yok dedi ama sürekli niye olmıuor niye olmuyor deme rahat ol dedi ben de o ara babamın bir sağlık sorunu vardı onunla ilgileniyordum çocuk hiç aklımda bile yoktu ovülasyon dönemlerime hiç dikkat etmedim ve o ay hamile kaldım kafanı uzaklaştır lütfen önceden tarihlere deli gibi takardım eşimi de sıkıyordum çok her ay gecikmeye başlamıştım psikolojik olarak kesin çünkü yaptığım testler negatifti ne zaman ki kafam başka bir şeydeydi o zaman geldi bebek kafano başka şeylere de ver lütfen psikoloji çok çok önemli