Shnern deletedmom11 iste zorla dogurtacaklar sanirim doktor oazartesi basi dogum kanalinda dedi biraz yukarda idi ama tam baski etmiyodu hani yurudum otur kalk da ettim bakalim yarin yine nst var
Shnern deletedmom11 aynen aynen canim bende oyle yapcam otuma bide dua falan da okumustum bakalim birde yarin belim sicak su tuttrcam yine ne olacak yarin dogsa ne guzel olurdu 18.1.2018 tarihi
deletedmom11 Shnern pazartesiye daha çok şoooo yukarda yorum yapab adaş da bekLedi bi kaç gün suni aLmayım diye aha hafifLeri başLadı yarına sertleşirse cumaya doğurur inşallah sende öyle olursun belki dur bakalm içerde kalmıcak kız korkma
Shnern deletedmom11 insaAllah canim insaAllah rabbim benide duysun hayirlisi ile bir cirpida bende dogum edeyim iximde kalmayacakta iste gun gectikce bende tedirgin oluyorum
Ertugrulum Shnern 1 kg degil tek sayi ile günde 7 tane yesen yeterli bide ahududu yapragi cayi dedi doktorum bitkilere cok inanirim bugun başladım bende icmeye 😀 sonraa kekik cayi corek otu yagi vs. Son haftayi beklemeden baslsmak lazim hazirlikara 😊😊