Shnern 39+6 yim hanimlar dogumum olmazsa 40+3 d3 yatisim olacak acaba dogumj nasil baslatabilirim @deletedmom11 senden ayrica yorum bekliyorumm 🤗🤗
Elabadeninannesi Shnern benim bildiğim kadarıyla abla baya cesur ıkına ıkına halıları süpürmüş tersten baya bişeyler yapmş doğurmş @deletedmom11 dimi abla 🤗 ben 37haftalığım benimde sabahtan beri karnımda kasılma var ben napmalıyım arkadaşlar?
Shnern Elabadeninannesi ablanin masallahi var canm bende gunde 50 tane comelme yapiyorum kalkiyorum oyun havasi acip oynuyorum yueuyorumda ama yook
Nuremm Bol bol merdiven in çık , pilates topunun üzerinde hareketler yap, yavaş eğilip kalk, birde Doğuma gitmeden yarım saat önce fatmaanaeli otu var onu suya koy canım giderken iç doktoruna git açılmanı ve doğumu başlatıyor. İnşsllah çok kolay olur
Shnern Nuremm merdiven sadece yapmadim cok canm ama gunde 50 tane oturup kalkiyorum sicak banyo yaptim dun yine olmadi yuruyorumda fatma ana otum da var evde duruyor aanci baslasin su koyacagim ama yok
deletedmom11 Kız sus sonra beni topa tutacakLar 😂😂 ama doğru yani benmde sancım çoktu ebe bu daha bi haftadan fazla dığurmaz dedi açılma yok ama sancı çoktu bende ewde ıkınabiLeceğim tüm yoLu denediydim 😂 acı çekiyodum ama yinede yapıyodum napim gecesine de suyum geLdiydi
deletedmom11 😂 ama hiç oturmamıştım hep ewde yürüdüm ıkınıp ew işini bitirdikden sonra hep yürüdüm ewde çömeldim kalktm 🙈
Elabadeninannesi Shnern rahatı iyi demekki boşwer dursun içerde güvenli yerde ekmek elden su gölden mis
Ertugrulum Shnern deli gibi yuru bence ben bi hafta yurudum kanala dustu bi hafta daha yurusem dogururum heralde 😃 hurma yemeni tavsiye ederim bide iliskiye girin diyorlar ama ben denemedim 😊
Shnern Ertugrulum 1 kilo hurma yedim canim oda oahali simdi gercegi 45 tl kilosu 😂 esimde yanimda yok iliskide olmaz oda doguma gelecek ben ailemin yanindayim
Ertugrulum Shnern 1 kg degil tek sayi ile günde 7 tane yesen yeterli bide ahududu yapragi cayi dedi doktorum bitkilere cok inanirim bugun başladım bende icmeye 😀 sonraa kekik cayi corek otu yagi vs. Son haftayi beklemeden baslsmak lazim hazirlikara 😊😊
deletedmom11 Aynen doğru söylüyo ilişkide tetikliyomuş spermde doğum başLatan bi madde warmış 🙈 hurma da ye 🙈 benmde otum war kız bu defa bende denicem sancı başLayınca koyarsın
Shnern deletedmom11 aynen aynen canim bende oyle yapcam otuma bide dua falan da okumustum bakalim birde yarin belim sicak su tuttrcam yine ne olacak yarin dogsa ne guzel olurdu 18.1.2018 tarihi
deletedmom11 Shnern pazartesiye daha çok şoooo yukarda yorum yapab adaş da bekLedi bi kaç gün suni aLmayım diye aha hafifLeri başLadı yarına sertleşirse cumaya doğurur inşallah sende öyle olursun belki dur bakalm içerde kalmıcak kız korkma