Busy Elif_49 kızımda mide bulantım vardı ama oğlumda 5 kat daha fazla oldu ☹️ öldüm bulantıdan . Bence cinsiyetle alakası yok bulantının
Nursanver Sanırım bebek kız 16. Haftadayım 8 den beri ilaç kullanıyorum bazen ilaç bile fayda etmiyor çok fazla bulantı var
Nazcelkk Elif_49 25 haftalık hamileyim kızım olacak hala bulantı ilacı kullanıyorum günde 4ten fazla kusuyorum. Kızda mı böyle bilmiyorum ama artık doğması gerek mahvoldum bittiiiiimmmmmmm🙄🙄🙄😂😂😂😂
Rozalii-67 Elif_49 Benim ilk gebelik bebeğim kız hamileliğimin çok güzel geçiyor miğde bulantısı ağrı sızı çok şükür yok olmadı hiç gören hamile olduğuma inanmıyor 🤷😂
Ecemp1610 Elif_49 kızımda da şimdi oğluma hamileyim onda da bulantı olmadı ama yakınlarımda hep erkeklerde bulantı oldu mesela doğurana kadar kusanlar oldu cinsiyetle alakası olduğunu asla düşünmüyorum
Htckrlp Cinsiyetimiz erkek ilk 4 ay hiç durmamazcasına sabah akşam uykuda midem bulandı kustum hala ilacı bırakamıyorum , yani alakası yok bünye meselesi 😌
Aysenuraluc Benimde bebişim erkek ilk 5 ay sürekli kustum hiçbir şey yiyemedim 29. Haftadayım hala ilaç kullanıyorum hiç söylenenlerle alakası olmuyor her gebelik kendine özel 😄