Elif_49 ? Sadece kız bebislerde mi mide bulantısı ağır oluyor hiçbir şey yiyememe kız olarak bakıyor herkes 😘 Cinsiyet hiç önemli değil Allah gönlümüzden geçeni hayırlara cevirsin nasip edip bagislasin inşallah 💜
Nureymn Elif_49 22 . Haftadayım cinsiyet erkek . Hala mide bulantısı çekiyorum ve ilacını kullanıyorum . Cinsiyetle alakası yok bence
Aysenur-yakarer28 26 haftalık hamileyim bebeğimde kız hiç mide bulantısı sorunu yaşamadım sanırım bünyeyle alakalı bir problem
pisiannesi Elif_49 bence cinsiyetle alakalı değil, benimde oğlum olacak inşallah, 5ay kustum, çok şükür şuan sadece sabahları uyandığımda midem bulanıyor mide asidi çıkarıyorum, buna bile şükürettim🤣
Nmyyy İlk oğlumda bulantı dahi yaşamadım şimdi ikinci hamileliğim bu da erkek 20 haftalığız ama hala bulantılarım devam ediyor nornalde kolay kolay midesi bulanan biri değilimdir ama 2. Hamilelik beni baya zorluyor
tgbmerve Elif_49 erkek 16+6 hala prilam kullanıyorum çok zor geçiyor , herkes banada kız kız demişti bulantı çok ve ekşi aseriyorum diye ama tutmadi
Yalnizanne Elif_49 oğlumda hiç kusmadım bi kere bile ama kızımda beş ay kustum bende doğru çıktı bu söylenti🙂
Mucizemses Elif_49 oğlumda hiç bulantı yaşamadım 1 kere bile kusmadım ama bunda çok midem bulanıyor kız dedi doktor
Olivia Elif_49 ilk oglumda 4 aya kadar. İkinci oğlumda doğuma kadar şimdide kızım olucak 38 haftadayiz hala mide bulantısı ve kusmam var her gün 😀💗
Minikbirsey Elif_49 hiç mide bulantım olmadı hatta hiç hamilelik belirtim de yok şükür gayet iyiyim sadece şişkinlik var bir de sağ kalcamda çekilme erkek bebek bekliyoruz
Zeyasln Elif_49 ilk oğlumda doğuma kadar kustum 2.sinde 2 ay serumla beslendim 13.haftada kesildi ne alaka 😅