gokcetugumm Mavidunyamm canım 4 cm açıklıkla gittim suni sancıyla 3 saatte doğum oldu inşallah seninde kolayca geçer 🙏
Yazgull_kurt22 @"Mavidunyamm Allah Bi avazda kurtarsın banada dua eder isin Bi kızım olsun istiyorum inşallah hamileyimdir
Biranneferide Mavidunyamm yaaaa inşallah bir avazda dogurursun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlere de dua et olur mu sancı anında kabul olurmuş 🥰
Mavidunyamm Biranneferide Evremerv TahiraAzad umrumdadegil Deletedmom_85 Nariye007 Seyma0323 Betul709 Allah razı olsun kızlar şuan suni sancı takılı ebe yürüyüş yap dedi koridorda dolanıyorum kolumda suni sancıyla 🙂
Evremerv Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😇🌸 Banada dua eder misiniz 38+1 ile bekliyorum günler geçmek bilmiyor 😔
TahiraAzad Allah kolaylaştırsın çabucak ağrısız acısız doğurursunuz inşallah 🙏🏻 bütün detayları yazın lütfen merakla bekliyorum❤️
Mavidunyamm TahiraAzad 3-4 cm açılma ama sancı olmadığı için çok az miktarda başladık şuan suni sanciya, zaman geçtikçe cogaltacak
umrumdadegil Mavidunyamm seni görünce bende tırstım 🤣🤣 Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin sağlıkla al kucağına evladını 💜
Deletedmom_85 Mavidunyamm Ay hadi sağlıkla kavuşun canım ay sıra hayırlısıyla bizede gelsin artık ya heyecanlandım şimdi. Doğumdan çıkınca bebis doğunca haber et Rabbım bir avazda kurtarsın ❤️
Nariye007 Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ sağlim al kucağına bol bol dua oku rabbi yesiri oku bol bol
Nariye007 Mavidunyamm hareket et canım surekli yürü eğilip kalk . Benimde suniyle olmuştu hep öyle yaptim
Badgirl_ Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah banada dua edermisiniz rabbim gönlümdeki dilegi kabul etsin
Beceriklianne Dua et banada cnm adım Fatma . Carsamba dogum baslatcak Dr inşallah bende su gibi dogum yaparım
Mavidunyamm Beceriklianne rabbim çok çok kolay doğum nasip etsin inşallah sağ salim gelsin bebeğin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻