1GamzePrlk merhaba yaptım. Güzel bir deneyim değildi. Odalar yeterince temiz değildi. Tuvaletlerden çöpler yeterince sıklıkta değişmiyordu. Banyosu temiz gözükmediği için doğumdan sonra duşumu evde almayı tercih ettim. Çocuk doktoru tam bir facia idi. Her yeni doğanın kafası yamuk olur zaten yani bi kanaldan çıkıyor sonuçta bu çocuk. Bir iki saat sonra o şekilde değişiyor zaten. Anneme babama çocuğun kafası yamuk diyip hiç bir açıklama yapmadan ordan hızlıca uzaklaşmış. Doğum için gittiğimde hızlı açılıyordum. Ne bir ultrasona soktular ne de nst de kasılmaların şekline baktılar direk suni sancı vermeye başladılar daha da hızlansın diye. Ve bebek maalesef sırt üstü gelmesi gerekirken yüz üstü geldiği için 10 cm açıklık ile gece 11 den gece 3 e kadar sancı çektim. Karnıma çok bastırdıkları için doğumdan sonra çektiğim acı cabası. Emzirme danışmanı hakkında konuşmak dahi istemiyorum hakkım ona helal değil. Onun kontrolsüzlüğü yüzünden 3 ay yaralarla uğraştım. Bebeğimin emmediğini söylememe rağmen doğru düzgün bakmadan emdiğini söyledi fakat biz sarılığın başlangıcından döndük. Bandırma devlet hastahanesi emzirme danışmanı sayesinde toparladım 👍🏻 yani şuan 2.ye hamileyim gerçekten çok kararsızım devletteki o manzaraya güvenemiyorum ve bir tanıdığım hastahane de maalesef mikrop kaptı çocuğu. Ama royale de haketmediği parayı vermek istemiyorum o da ayrı. Bandırma da yaşayanların allah yardımcısı olsun. Nev için düşünen varsa nev de güzel ilgileniliyor ama doğum maalesef bursa da.