Hilaldabaan e_blue_sky_a benim de 9 kiloluk aslında öyle çok sıkıştırmıyorum ama renklileri renkli programına atarım beyazları pamuklara ne biliyim
asell13 Hilaldabaan beyaz eşya şans işi resmen 11 yıllık evliyim hepsini 2 sene önce değiştirdim 🤷♀️
Hilaldabaan hifabostanci yaa merak ediyordum onu alayım bari birde altındaki yeri açıp temizleyeceğim bakalım
Hamileanne Hilaldabaan canım benimde öyleydi çözümü buldum çok şükür kadir ezildi sayesinde makinaya artık 3 4 litre su ekliyorum tertemiz çıkıyorlar
cokbilmismom Hamileanne bu su ekleme işini nasıl yapıyorsunuz ya yıkamanın hangi aşamasında ve nereden ekleniyor bende yapmak istiyorum aşırı a su alıyor makina yıkama yaparken
cokbilmismom Lekelere ekstra müdahale etmeniz gerekiyor yağlı lekelerse eğer pril dökün lekeye makinaya atmadan. Yada leke sihirbazı var ondan kullanın sprey şeklinde lekeye sıkın makinaya öyle atın. Deterjanlar maalesef tek başıma leke çıkarmıyor
Hamileanne cokbilmismom deterjan gözüne pet şişeyle su koyuyorum çalıştırdıktan sonra şapur şupur yıkıyor
Suleguzel Bosch makine lanet olsun zannediyorumki kronik bı problem bende de leke çıkarmıyor vede koku yapıyor ağır olmayan. Aynı sikayetler arkadaşımda da var onun da Bosch marka ve ben alalı 1bucuk sene o alalı 2bucuk sene oldu. Çözüm bulan varsa soylesin