Karbeyaz_ aşkım öncelikle bebeğinin ve senin için hakkınizda hayırlısı, sağlıklısı ne ise o olur umarım. Sorduğun soru bu değil biliyorum hadsizlik yapıyorsam da özür dilerim :/ Tabiki herkesin bir olmuyor buna okeyim ama kurban olayım korkudan , panikten dolayı ne olur sezaryen olma. Çünkü dünyanın en kolay sezaryenini yaşayan bir kadın bile o ağrıyı siziyi çekiyo. Vajinal dogum sancısı kaç saat sürer hiç bilmem belki bir , belki on ama dogurdugunda bitecek. Ya da normal doğumu da ağır geçirenler de var hadi bir ay sürsün.
Ben sezaryen oldum 5 ay geçti hala o kadar çok acıyor ki. Emzirmek için kızı aldığımda bı baskı oluyo karnıma ya da kız karnımı tekmeliyo. Sezaryeni kotuleyip normal doğumu iyilemiyorum sakın yanlış anlama çünkü normal doğum deneyimlemedim ama BANA GÖRE anladım ki sezaryen daha çok panik , sıkıntı bırakan bir doğum sekli. Biz kadınlar çok güçlü varlıklarız. Vajinali de yapabilirsin , sezaryen doğumun altından da kalkabilirsin. Acı eşiğin düşükse ( benim orta seviyededir) panikten, korkudan dolayı tercih etme. :( Bu arada net bir sekilde sezaryen istiyorsan çatı muayenesi yapmaz doktorun. 😘😘😘😘😘