Bir yakınım çorludaki reyap hastanesinde doğum yapmıştı. Çok temizdi hemşire ve doktorlardan çok memnun kalmıştık. İstanbul’daki reyap Hastanesi de keza öyle. İlk hamile kaldığımda kontrolleri oraya gidiyordum ama maalesef kalp atışı durduğu için orada kürtaj olmak durumunda kalmıştım geçen yıl. Şimdi yeniden hamileyim. Başka bir şehre taşınmasaydım kesin orada doğum yapardım. Çok yakın arkadaşım İstanbul reyap Hastanesi’nde doğum yaptı. O da memnun kaldığını söylemişti.

Arkadaşım ve ben Gönül Kazezoğlu adında bir doktora gidiyorduk o hastanede.

Dunja yaa cok tesekkur ederim bilgileriniz için insallah tekrardan sizede nasip olur dua edicem size 🙏🏻

Teşekkür ederim 🙏 Şu an 2 aylık hamileyim. Ben de hamilelik sürecimizi iyi ve sağlıklı geçirmemizi dilerim.

10 gün sonra
      14 gün sonra

Ama hastaneden hastaneye fark edebilir tabii. Ya da hastadan hastaya. İki yakınımda sezeryanda bir gece kalmıştı reyapta.

2 ay sonra

Acelyapova ben gonule gidiyordum o bana yanlis bilgi vermis gebelik sureci hakkinda sonra yasemin hocaya aksam nobetciydi gittim o da baska bi felakat yaraticakti sonunda Nereidaya gittim o benim derdimi cozdu