Tugba07 Buseamaikizlerburcu İshal oldunsa doğum yaklasiyor olabilir. Hem strese girme normal süreçtesin. Hayirlisi ne zamansa o zaman gelir annesi☺️
Bebegimvebiz Buseamaikizlerburcu bende yaşıyorum aynısını 38+4 teyim inan aynısını yaşıyorum gece yattığımda paldır küldür ses geliyor 😂😂 eşim korktu duyunca falan 😅😅 acaba doğumdan önce yaşanıyor mu ki
Mrvkrgl06 Tugbaelmass bende dün sancılandım kasıldım ve ardından ishal oldum Bi anda. Doğum yakın mı 🤗🤗😂
Yarencnr Buseamaikizlerburcu ayy gülümm aynı sıkıntı bendede oldu aşırı mide bulantısı yapıyor bide yediğimi midem kabul etmez oldu 😭 son 3 günüm kaldı Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Buseamaikizlerburcu Yarencnr Amin canim insallah sanki bu cocuk daha donmemis gibi hissediyorum yan yatiyo sanki anlamiylmda napiyo😭😭😭😭 tum umudum kirildi
Semas Buseamaikizlerburcu bende 39 haftadayım dert etme canım gelir elbet hatta ben diyorum bir hafta daha dayan da yeni yıl bebeği ol diye 😂
Slv Kızlar bende sabah yedigimden mi bilmiyorum ishal ve kusma yaşadım o kadar ki önce mideme ağrı saplandı sonra da çıkarttım. Ve arkasından ishal gibi iki üç kez tuvaletimi yaptım. 36 +3 gunluguz .
Slv Vallahi yarın kontrolum var bakalım ne diyecekler. Normal mi sezeryanla mi ona karar vereceklerdir.