Buseamaikizlerburcu Biturlu doguramadim millet catir cutur cikariyor daha yeni karnim agriyrdu ishal olmusum asiri derecede bagirsklarmdan ses cikiyr gazim var of cok kötüyüm ne zaman dogurcam ben ya 😭😭😭😭😭
Nurelifff Buseamaikizlerburcu ya bende aynı durumdayım 36 haftalığım ishalim çok midem genirince cok pis tat VERİYOR bagırsaklarımdan ses çıkıyor çok aşırı gazım var har gür gece uykuları kaybettim sancıdan 😭😏
1850 Buseamaikizlerburcu allah kımısini bekleterek kımısını de erken den acele ettırereek sınıyor bızım. Benkmde 34. Hafta ve cok acelecı cocuk erken dogum riskikm var mesels
Buseamaikizlerburcu Masal18 yok kesin nar yedim bugun ondan olmustur yoksa ben kim dogurmak kim😂 hic bu ihtimali dusunup heveslenmicem nardandir o ayol😂
Masal18 Buseamaikizlerburcu bence sen yarına sancılanırsın kuzum 😁😁😁 Ayy hadi inş gelsin artık bebiş😁❤
Buseamaikizlerburcu Nurelifff valla bn suan cok kotuym ya sesleri bi duysan o sesten yatamiyom zaten bagirsaklarm feci gurulduo😃😂 sen dogurcan heralde benim umidim yokta kendimden ve oglumdan
Buseamaikizlerburcu 1850 cnm benim ya insallah dayanirsiniz iki hafta daha en azindan yani premature sayilmaz bari Sag salim kuveze bile girmeden alirsin inah kucagina❤ Aynn bnde dogsun istiyrum istedikce dogmuyor
Tugbaelmass Buseamaikizlerburcu lütfen dikkatli olun Doğum belirtisi ishal, Doğum kursunda gördük 🙈🙈🙈
Buseamaikizlerburcu Tugbaelmass bagirsklarm cok fena oldu sancilanyr o bolge yani belde kasikta bisey yok ama insallah dogum belirtisidr❤❤
Mrvkrgl06 Tugbaelmass bende dün sancılandım kasıldım ve ardından ishal oldum Bi anda. Doğum yakın mı 🤗🤗😂
Esmakiral Buseamaikizlerburcu benimde gece 12 den beri geçmek bilmeyen bi ağrım var anlayamıyorum büyük tuvaletim var gibi bi baskı var