Cigdems papatyaolsun @papatyaolsun canım günaydın merak ettim test yaptın mı seninle süreçlerimiz çok benzer ilerliyor
papatyaolsun Cigdems kuzum test yaptım ama bugün dünden de silik çıktı, yine de kan vermeye gidiyorum
Cigdems papatyaolsun senin için dua ediyorum 🙏🏻 herşeyden önce hayırlıysa sağlıklıysa tutmuş olsun. Haberdar et 🙏🏻
papatyaolsun Eda043 benim vücudumda da hiç değişiklik yok canım, bugün benim 11. gün kan vericem yine de
papatyaolsun Cigdems Allah razı olsun kuzum evet sağlıklıysa Allah nasip etsin rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın🙏🏻 kan verdim canım ama inan hiç umudum yok ya
Hiratuba papatyaolsun merak ettim baktım size de daha silik çıktı yazmışsınız 14. Günden sonra koyulasabilir diye umut ediyorum ben aynı benim gibi olursa eğer.
papatyaolsun Hiratuba canımm bilgi için çok teşekkür ederim 😘🌺 gidip bi kan verdim yine de varsa çıkar değil mi
Hiratuba papatyaolsun varsa düşük değerde olsa mutlaka çıkar diye düşünüyorum,hayırlısıyla olsun inşallah 🤲
Cigdems papatyaolsun ben test yapmayı bekliyorum bebeğim aşılamamı 18 inde oldum 16 sı da çatlatma iğne günüm daha çok erken. Yoksa bende çok merak ediyorum
papatyaolsun @Fatmadali canım sonuç şimdi çıktı ama gebelik görünmüyor 2,60 çıkmış hayırlısı olsun bir daha deneriz ☺️
Fatmadali papatyaolsun hadi yaa tühh çok umutlanmıştım ben 🤭 neyse sonra ki tura bakalım hadi inşallah 😂🙏🏼🥰
Cigdems papatyaolsun hayırlısı böyleymiş hiç canını sıkma daha iyisi olacak 🙏🏻 umutlandırmak istemiyorum ama yine de sen 14. Günü bi gör
Hiratuba papatyaolsun hayırlısı olsun inşallah regl olmazsan testi tekrarlarsın biz yine de dua edelim
papatyaolsun Cigdems haklısınız kuzum pek ümitli yapmamıştım ama bir kez daha kan vericem adet olunca da tekrar sil baştan