Hiratuba papatyaolsun ben sebepsizce uzun seneler hamile kalamadım, nasipte aşılamayla hamile kalmak varmış. İnsallah sizinde tutar güzel haberlerinizi alırız
papatyaolsun Hiratuba inşallah canım ben de 1buçuk yıldır olmuyor. sebepsiz infertilite dendi. Umarım tutmuştur yarın kan vericem
Hiratuba papatyaolsun şimdi notlarıma baktım çatlatma iğnesinden sonraki 14.güne kadar negatif çıkmış 14. Gün silik çıkmaya başlamış benim
Zeyna27 Happ rabbim kucağınızı boş koymasın inşallah Çifter Çifter olsun 🫶🏻 bi arkadaş daha vardı ona da sana dua edicem canım benim kimin duası kabul olur bilinmez tez zamanda nasip etsin sana da isteyen herkese de
papatyaolsun Hiratuba aslında ben de 14. gün kan vermek istiyordum ama dayanamadım ☺️ 14. gün 26 ocağa denk geliyor zaten tam da adet günüm
Happ Zeyna27 aminnn sağlıkla isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah çok teşekkür ederim Allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿💖
Hiratuba papatyaolsun merak ettim baktım size de daha silik çıktı yazmışsınız 14. Günden sonra koyulasabilir diye umut ediyorum ben aynı benim gibi olursa eğer.
Hiratuba papatyaolsun öyleyse çok normal, yumurtlama günü baz alınmıyor çünkü.bence yarın sabah test yapın ve diğer gün 🥰
papatyaolsun Eda043 hayır bende hiçbir belirti olmadı. Aşılama esnasında katater takarken acıttılar o şekilde aşılama olduğum gün kanamam oldu. Onun dışında hiçbir şey yok
Eda043 papatyaolsun benim bugün aşılamanın 12. Günü lekelenme oldu da adete de 1 gün kaldı hiç bişey anlamadım test de yapmadım hiç
Cigdems papatyaolsun @papatyaolsun canım günaydın merak ettim test yaptın mı seninle süreçlerimiz çok benzer ilerliyor
papatyaolsun Eda043 benim vücudumda da hiç değişiklik yok canım, bugün benim 11. gün kan vericem yine de