Anneadayi_2610 saf-sevgi bende 36+1 deyim mide yanmam acayip arttı iç bacak ağrım çok aynı şeyleri yaşıyoruz
Hmzblgnahmt24 Benim de ishal ve bel ağrıları olmaya başladı , bıçak saplanır gibi bir bel ağrısı oluyor ara ara , bacak ağrısını saymıyorum bile 36+4 günlük hamileyim ben de , doğum belirtileri mi bunlar acaba Sarıya dönük akintilar da yoğun
Zeynepseyma Nurhan_Ergn eller yer silme yap bol bol merdiven çık ahududu yaprağı çayını öneriyorlar genelde rahimin açılması için
2melkannesii Eddaa57 o ıslaklık şu an bende de var ama akıntıyla geliyor suyum geldiğinde koltukta oturuyordum afedersiniz altıma yaptım sandım koltuk bir karış ıslak eşofmanım iç çamaşırım ıslak ama koku yok yapış yapış gibi bir şey ve o akarken tutamadım doktorumu aradım gel bakalım dedi giderken falan su gelmedi geldiyse de damla damla gelmiştir doktorda evet su gelmiş doğum başlamış demişti 🤔 bu hamileligimde bir sey akıp gidiyor hemen koşuyorum tuvalete akıntı gelmiş oh diyorum🫢
Eddaa57 2melkannesii yani insan bilmeyince o kadar panik oluyo ki 🫣benim hiç öyle gelmedi sadece geçen bi damla aktı bacağımdan ama doktor herhangi bişey demedi sadece yoğun enfeksiyon var dediği için bende artık akıntı diyorum bakalım 🥲
Derinnmom Anneadayi_2610 sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmiyorum canım, normal doğum yapmak istiyorum
Babyy21 Bende 37 haftalığım. Aşırı çatı ağrım var yürümekte kalkmakta zorlanıyorum ayrıyeten belimde ağrıyo sık sık. Ara ara mide bulantısı ve regl ağrısı yokluyo düzensiz. Onun dışında zor nefes alıyorum aşırı daralıyorum 😵💫 Bilmiyorum belirti mi normal mi 😶🌫️
Bahar61-61 37+6 yım bnde karnımda sertleşme oluyor Bnmde sağa sola dönerken ağrım oluyo ama düzenli değil Bebişte ters duruyor zaten doğumun nasıl olacağı da belli değil bakalım
Mamacitaa5 Zeynep0409 gece 12 de gittim hastaneye sabah 12 de doğum oldu gece saat3-4 gibi çok gelip baktılar ama o saatlerde açılmam çok olmadı sabaha karşı oldu meryem ana otu da açmış olabilir suni sancı verdiler gider gitmez aslında kendi sancım vardı ama nst de çıkmadı suni sancı çok kötü bişey ya Allah herkese kendi sancısıyla doğum yapmayı nasip etsin
Gulsenerdem HMH 39+6 da nişanım geldi ara ara sancılar derken sancılar sıklaşıyor sonra açılma varsa doğum başlıyor bende öyle.suyum gelmemişti doğum esnasında ebe patlatmıştı ☺️
Gamzeramo Meryem25_25 hic birsey yoktu önce kasilma 20 25 dk snra kanamam başladı plesenta previa dediler
Gamzeramo Meryem25_25 4 hafta olcak hala yatiyo 1470 gr dogdu ama tabi odemini atinca 1300 lere düştü simdi 1700 lerde çok şükür kendi beslenemiyo henuz çok küçük hortumla besliyolar
Meryem25_25 Gamzeramo RABBIM tez zamanda iyi olmasını nasip etsin canım tez zamanda evine gelsin sağlıkla
biranne_ikibebek HMH 40+2de gündüz muayene olmuştum gece 11de nişanım geldi. 12gibi hastaneye yatışım yapıldı 2cm açıklıkla. O gece sabaha kadar uyudum hiçbir şey olmadı sabah hala 2cmdi saat 8de suni sancı vermeye başladılar. 40+3te saat 16.30da normal doğum oldu. Suyum falan suni sancı çekerken hastanede gelmişti başka bir belirti yaşamadım yani