Eddaa57 HMH benimde nst de sancım olduğu için serumla progestan verdiler şuan 35+3 olduk sürekli kasılmam oluyo ama hala tam olarak düzenli değil gibi bide bazen sağ boşluğuma bıçak saplanır gibi oluyo her an doğum yapcam korkusuyla bekliyorum evde
zeynebinannesi28 Eddaa57 banada 36 iken yaptılar serum progestan falan. 37 yim şuan kanama var gibi gidici gibiyim 😀 bir hafta uzattık en azından cok şükür
HMH Eddaa57 benim 1-1,5 saat sürecek şekilde 10 dkda bir düzenli olarak oluyor günde 1-2 kez anlamadım ben de artık gelmek mi istiyo bebiş ☺️
Eddaa57 HMH evet bende de ona benzer yani hem düzenli hem düzensiz hayır insan anlamayınca da zor oluyo 🫣🥲yani gelmek istiyosa bile ben bunu asla anlayamıyorum 😂
2melkannesii HMH 35+5 te doğum yapmıştım 34 haftamda bu belirtiler başlamıştı serum, ciğer geliştirici iğne l, progestan gibi ilaçlar yapmışlardı sakinlemistim ama suyum gelince doğuma mecbur kaldık
Eddaa57 2melkannesii benimde böyle oldu ciğer geliştirici falan yapıldı su nasıl geldi acaba yani benden azar azar bazen geliyo gibi ama enfeksiyon olduğu için pek anlamıyorum doktorlarda bişey demedi olsa heralde anlaşılırdi
Anneadayi_2610 12345demir aynen doğru sağa sola dönerken kalkarken bebek kanala yerleşti diye mi acaba
Hanimeller AynurOncul benimde öyle oldu bazen suyum geliyor sanıyordum heyecanlanıyordum doğum başlıyor diye ama olmuyordu 😂 3 gün sonra cidden doğum başladı
2melkannesii Eddaa57 o ıslaklık şu an bende de var ama akıntıyla geliyor suyum geldiğinde koltukta oturuyordum afedersiniz altıma yaptım sandım koltuk bir karış ıslak eşofmanım iç çamaşırım ıslak ama koku yok yapış yapış gibi bir şey ve o akarken tutamadım doktorumu aradım gel bakalım dedi giderken falan su gelmedi geldiyse de damla damla gelmiştir doktorda evet su gelmiş doğum başlamış demişti 🤔 bu hamileligimde bir sey akıp gidiyor hemen koşuyorum tuvalete akıntı gelmiş oh diyorum🫢
Jalovemes Bizde 33+6 olduk bugün nst girdim sadece bir kere sancı çıkmış ama alt kısmımda sanki bıçak saplar gibi ara ara batmalar oluyor bide bu bir kaç gündür mide bulantım oluyo bunlarda belirti mi yoksa normal mi
saf-sevgi 37+3 bugün 2 gündür anlamsız bir şekilde karnım ağrıyor ve ishal gibi sürekli WC çıkıyorum yalancı sancılarım oluyor tmm geliyor diyorum geçiyor heyecanla bekliyorum ama mide bulantısı bu haftalarda mide yanması şikayetimin artmasıyla başladı bende ve akıntı da oluyor elbette yine de kesin birşey yok
Anneadayi_2610 saf-sevgi bende 36+1 deyim mide yanmam acayip arttı iç bacak ağrım çok aynı şeyleri yaşıyoruz
Sinem011 Nurhan_Ergn su geldiğini anlarsınız birden akiyor çişini tutabilitorsun ama şu geldiğinde tutamiyorsun
Ebru-li Benimde vajina ağrım cok kızlar yürüyemez durumdayım yarın kontrolum var sizce yaklastı mı zamanım 37+6 yım