Surprize-twins Merhaba, şu an 7 haftalık ikizlerime hamileyim, benzer tarihlerde olan anneler ile paylaşımda bulunabilir miyiz?
br2023 Surprize-twins Son adet tarihim 1 Aralık daha doktora gitmedm bende ama ikiz de çok istiyorum ilk gebelik bide korkularım da var tabi öncelikli sağlıklı olması 🥰
hepoyleolurzaten__ Surprize-twins benim de 8 Aralık 6 haftaligiz kalp atışlarını duyduk ayrı yumurta ikizi bel ağrısı ve akıntım çok var
Yasemin-35 Surprize-twins merhaba 4 haftalıkken beta hcg niz kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz benim de 4+2 de Beta hcg 6700 lerde çıktı sad 3 Aralık ilk vajinal bakıldı bir kese gördü bir tane daha kese var gibi dedi daha sonrasında normal ultrason ile bakıldı tek kese en son dün gittim 7+1 normalde adet tarihine göre ama ultrasonda 6+1 geç döllenme dendi ama yine tek kese ve tek bebek siz kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunuzu beta hcgm normale göre çok yüksek sonra dan iki kese gözükebilirmi acaba
Surprize-twins Zeynepemre br2023 hayır henüz duymadık, gittim aslında doktora ama ses açmadı, zararlı olabilir diye, 29 ocakta kontrol var o zaman duyarız belki siz duydunuz mu
br2023 Surprize-twins daha doktora gitmedm ama 30 ocaktan sonrası için randevu alcm erken saate denk gelsn diye bu günlerde saat 1den öncesine randevu yok🙄
Funda54 Merhabalar bende 9+1 im inanılmaz mide bulantısı ağrısı çekiyorum zor geçiyor ağzımda bı tat var sanki hastayken olur ya ayninoyle ne yesem mutlu değilim açken de kötüyüm tokkende yedi yaşında oğlum var onda hiç bulantım olmamıştı bu kez çok kötü durumdayim
Surprize-twins Funda54 çok geçmiş olsun ikiz sizin de de mi? Mide bulantısı için doktor bana ilaç verdi ama henüz kullanmadım
Surprize-twins hepoyleolurzaten__ benim de akıntım çok, ara ara da batar gibi ağrılarım var kasıklarımda
Brcavci7 Surprize-twins bir bi kız bi erkek denildi sonra da iki erkek bilemiyorum şimdi haftaya randevum var netleştiririz inşallah :)
Surprize-twins Yasemin-35 merhaba benim hcg değerime hiç bakmadı doktorum yanıltıcı oluyor diye, tahlilde de istememiş, çıkmadı yani hcg değerim, 5 haftalıkken ultrasonda gördü ikinci keseyi
Surprize-twins Boncukkse ben hayatımın şokunu yaşıyorum, ikiz annesi olacağım aklımın ucundan geçmezdi