hepoyleolurzaten__ Surprize-twins benim de 8 Aralık 6 haftaligiz kalp atışlarını duyduk ayrı yumurta ikizi bel ağrısı ve akıntım çok var
Surprize-twins hepoyleolurzaten__ benim de akıntım çok, ara ara da batar gibi ağrılarım var kasıklarımda
Brcavci7 Surprize-twins bir bi kız bi erkek denildi sonra da iki erkek bilemiyorum şimdi haftaya randevum var netleştiririz inşallah :)
Yasemin-35 Surprize-twins merhaba 4 haftalıkken beta hcg niz kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz benim de 4+2 de Beta hcg 6700 lerde çıktı sad 3 Aralık ilk vajinal bakıldı bir kese gördü bir tane daha kese var gibi dedi daha sonrasında normal ultrason ile bakıldı tek kese en son dün gittim 7+1 normalde adet tarihine göre ama ultrasonda 6+1 geç döllenme dendi ama yine tek kese ve tek bebek siz kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunuzu beta hcgm normale göre çok yüksek sonra dan iki kese gözükebilirmi acaba
Surprize-twins Yasemin-35 merhaba benim hcg değerime hiç bakmadı doktorum yanıltıcı oluyor diye, tahlilde de istememiş, çıkmadı yani hcg değerim, 5 haftalıkken ultrasonda gördü ikinci keseyi
Surprize-twins Boncukkse ben hayatımın şokunu yaşıyorum, ikiz annesi olacağım aklımın ucundan geçmezdi
Boncukkse Surprize-twins beni anne tarafım da dolu ama ben de düşünmezdim. Bir de 19 aylık kızım var sabahlar olmasın 😂😂
mlkzkn Surprize-twins benim 4 aralık son adet tarihim 9+3 günlük tek yumurta ikizlerime hamileyim sizin tek yumurta mı :)