tugba_67 Kızlar merhaba dün akşam test yaptım tek cizgiydi sabah uayninca tekrar baktım silik çizgi var böyle çıkıp hamile olan var mı ☺️
Mervenr00 tugba_67 bende tam olarak böyle olmuştu. İlk gebeligmde test yapmıştım tek çizgiydi kenara koymuştum testi sonradan baktığımda silik çokkkk silik çizgi vardı 2 3 gün sonra tekrarladım hafif pembelesmsti siz de tekrar yapın 2 3 gün sonra bence
Yildiz_20 tugba_67 bende olmuşdu normal hamile olmadığım zamanlarda yapdığımda çıkmazdı hiç öylede amma bu hamileliyimi öyre öyrendim
BhrRzgr_06 tugba_67 Bende bu şekilde öğrendim ertesi gün direk kan verdim. Sizin de gönlünüzden geçtiği gibi olur herşey inşallah 🤲
BhrRzgr_06 tugba_67 Hemen gittim ben beklemedim sabırsız biriyim 😂ama geç döllenme olmuş beta HCG değerim 11 di onun yükselmesini falan bekledim o yüzden bir kaç gün bekleyin isterseniz
Mervenr00 tugba_67 ben nede olsa negatif diye öyle kenara koymuştum testi sabah yapmıştım akşam çöpe aticaktm yinede bi bakayım dedim peceteye sarmistim açıp baktığımda hafiften vardı çizgi
tugba_67 BhrRzgr_06 hastaneye geldim 😂😂bı yanım olsa ne güzel olur diyo ama daha 11aylik bebeğim var nasıl olur bilmiyorum
BhrRzgr_06 tugba_67 Aaa evet biraz çabuk olmuş ama varsada yapılacak bir şey yok beraber büyürler Allah bağışlasın 😊
tugba_67 BhrRzgr_06 amin ☺️eğer varsa da sürpriz olacak ultrasonda bişey görünmedi ama kan vercem bakalım 🤭🤭🤭
Merii54 tugba_67 evet benimde bu şekilde oldu 3 kez testi tekrarladım hepsi silik çıktı kan verdim kanda net çıktı