Meyranas papatyamm_ ilkinde salçalı yemek kokusu bide et kokusu şimdi ikincide çiğ soğan kokusu beni mahvediyor yemek de bile istemiyorum
Rah631 2prensesannesiiii bende yiyemiyorum tiksindim yumurtadan 8 haftalik gebeyim kokusuna tahammülüm yok
2prensesannesiiii Rah631 sası geliyor ya ama eşim tadında bişey yok diyor hatta eşime bu yumurtalar bozuk bayat atalım demiştim 🙈
Yusufeymenimm papatyamm_ 16. Haftama kadar tavuk et ve et ürünleri balık ve sulu salçalı yemekler yiyemedim yiyemedim şükür daha sonra geçti
Meyranas Rah631 Vala eti zorla yedim balığıda aynı şekilde çünkü bebeğe kilo aldıran en önemli şeyler bunlar
gokkusagiii ah herşeyden. 12+6 yim bu aralar birazcik daha iyiyim. Salca yağ et tavuk mutfagin ta kendisi hatta 🤦♀️
Rmysa_123 papatyamm_ hamsiden aşırı derece tiksindim balığı çok severim yerim ama hamsi hariç hepsini yerim
Nurbyk0306 Ceydakrtpe22 suan bu bende de var neden acaba 8 haftadayim ve eve gitmek istemiyorum esimide istemiyorum🤔🙄
Ceydakrtpe22 Nurbyk0306 neyi çok seversen ondan tiksinirmıssın öyle dıolar ben 3 ay eve gitmedim annemdeydım sonra gecıyor merak etme sonlara doğru kocaya daha çok baglanıon hatta
gokkusagiii Ah bnde herseyden tiksininen gillerdenim. Ama salca yag et tavuk ekmek cay hatta mutfagin ta kendisi 🥲 12+6yiz
Nurbyk0306 Rah631 sanirim oyle heralde ilk gebeligimde asla boyle ssyler yasamamistim ama bunda istemiyorum🤣