Zeynos270 Aysekjj hımm bende de yok bulantı kusma herşey çok normalde erkek öyle olur dediler ondan merak ettim cinsiyetini sende öyle deyince canım
gizbirhil papatyamm_ bir ben yaşadım sanmıştım . Bende soğan pırasa nefret ettim hele alabalık çok severdim . Artık midemi bulandırıyor 17 haftaya giricez yakında hala yiyemiyorum bu süreçte muz elma salatalık kurtarıcı oldu kuru üzüm fındık vs
gizbirhil sispsmnr aaaa benim de koltuklarım kokuyor sanıyordum acaba kokmuyor mu yıkamacı çağıracaktı m 🤣
Lavinya_21 papatyamm_ ben bulyondan. Et ve tavuktan tiksinmiştim dogum yapana kadar agzıma sürmedim hiç ilk hamılelıgımde. Şimdi 57 haftalık hamileyim başta gene et ve tavuktan tiksindim ama şuan aksine canım cekıyor hep nedense
Yozgee papatyamm_ allah affetsin de ekmek kokusu ilk .. Anneme bu ekmek kokuyor demiştim sen boku yemişsin hamilesin dedi 😁😁 sonra herşey kokar oldu mesela pirinç pilavı hala kokuyor
Ceydakrtpe22 papatyamm_ tuhaf. Mı bilmem ama kocamdan ve evimden 😂😂 baslarda olmuştu tabi sonra duzeldım
Nurbyk0306 Ceydakrtpe22 suan bu bende de var neden acaba 8 haftadayim ve eve gitmek istemiyorum esimide istemiyorum🤔🙄
cerenyildirim papatyamm_ yaaa çok normal :) bende en sevdiğim iki şeyden nefret ettim tavuk ve Türk kahvesi 😅
Esra1965 2prensesannesiiii bende de yumurta var ama sadece omlet kokusu içimi dışıma çıkarıyor. Başka hiç bir şeye yok. Eşime omlet yapıp mutfaktan kaçıyorum 🤣
frdvsg1 Buzdolabı, bulaşık makinesi, mutfak lavabosunun altında ki deterjan dolabı 🤢 ahh resmen mutfak yok bende
ZeyHus33 papatyamm_ sucuk yumurta tavuk süt bunları yiyemez içemez oldum burnuma herşey kokuyor çok migdem blaniyor 14 haftaligiz