Paronayanne Zelihapinar kız napayım bilirsiniz ki herkes kadın doğum uzmanı olmuş akıl veriyor midem bulanıyor artık 😄
elifilhan_kara YEŞİL NANE SOĞAN SARIMSAK SALÇAA KIZ BEBEĞİM OLACAK 16 HAFATYA KAADDAR HİÇ YİYEMEDM ŞİMDİ 18 COK ŞÜKÜR GEÇTİİ
Tugbagvn Rabiul erkek o zaman galiba sizin? Ben 14+2 yim dün gittin göstermedi dedi doktor açmıyor bacaklarını dedi
serra88 6 haftaligim ve sigara kokusundan midem bulaniyor ve kahveden…. sabahlari da kusuyorum🫠🫠 uykular desen haram oldu, tum gece mide bulantim var
MerveBa goktugalpmom Benim de öyleydi çok mutluydum bulanmıyor diye 12. Haftamdayım bu hafta bulantılarım başladı. Doktor olabilir geç olması da normal dedi. İnşallah çabucak geçer diye dua ediyorum. Senin için de inşallah olmaz diye dua edeceğim🥹🙏
bebisliozlem papatyamm_ Kocamın akrabaları 🤣🤣 şaka bir yana buzdolabı kokusundan bende tiksindim. Yumurta ve et aynı zamanda 🥲
RyEsa papatyamm_ 9 haftalığız her şeyden her şeyden tiksinmeye başladım mide bulantısından yemek yiyemez hale geldim kilo da verdik hiç bu kadar beklemiyordum
Aysekjj papatyamm_ Bende mi bi anormallik var gerçekte endişe etmeye başladım 14. Haftadayım tiksinme bulantı kusma yok doktorum normal dedi ama ben bildiğiniz 3 çeşit yemek yapıp yiyorum.
bebisliozlem Aysekjj bende senin gibiydim sorun yok canım 🥰 ben sadece açken yola çıkmak zorunda kaldığım zamanlar oldu 1,2 defa o zamanlar kustum, çoğu zaman da şekerim düştü açlıktan. Bulantı ve tiksinme oldu bende ama ilk haftalarda
Dunja Soğan. Ama öyle böyle değil. İnanılmaz midemi bulandırıyor. Aklıma bir gelince kokusu kötü oluyorum.