Sumisali_ papatyamm_ tavukdan tiksindim görmek bile midemi bulandırıyordu taa ki hastaneye yatışım verilene kadar.Heran doğuma alınabilirim diye 2 gün boyunca aç bıraktılar o kadar acıkmıştım ki doktor müsade etti ve yemek geldi yemekte de tavuk vardı.O açlıkla yedim valla 😁
Zelihapinar papatyamm_ kızlar çok erken olmasına rağmen tavuktan tiksindim yiyemiyorum ve kızartma kokuları sigara kokularına gelemiyorum 😞
Paronayanne Zelihapinar kız napayım bilirsiniz ki herkes kadın doğum uzmanı olmuş akıl veriyor midem bulanıyor artık 😄
ArzuZ papatyamm_ herşeyden tiksiniyorum yemek görmek kokusunu dahi almak istemiyorum şu an bunları yazarken bile öğürdüm 🤮
aynenkezoaynen Haftadan bildiriyorum aşırı mide ağrısı😢 soğan kokusu🤮 buzdolabı kokusu🤮 balığın adı bile🤮 tavuk🤮 dışarıdaki tüm yemekler🤮 ne yiyeceğimi şaşırdım😢 bide kocam😡
Hbygs İlk hamileliğimde yaprak sarması çok severim yiyemedim birde lahana sarması asla yiyemedim 4 yıl geçti üstünden hala yiyemiyorum🙄yeşil yapraklılar beni mahvetti😊… ikinci hamileliğimi yaşıyorum bunda iğrendigim birşey olmadı 😅
Nunu20 papatyamm_ ben mantardan tiksindim bide arabadan gelen kokudan tiksindim bu madar pek biseyden tiksinmedim basqa her seyi yiye bilirim 😁
GE_93 papatyamm_ bende tavuk cok severım en son yedım ve çiğ kokusu geldı ellerim iki gün koktu artık yıyemıyorum😊
sukran0046 papatyamm_ buzdolabîndan tiksindim önce kapagını acnca tuvalete koşuyordum 3 ay sadece meyve yiyebildim snra gecti şuan mısır özelliklede yumurta öfff yazarken bile tüylerim diken diken oldu
ressamanne_ papatyamm_ kocamın kokusu😂 adamın kokusuyla uyurdum hep ama iki hamileliğimdede bu oldu neyseki geçti🙈