sedanur_bpr0 Sekerportakali9 Ben bebeğimi Nisan ayinda doğurmak istiyordum. 30 Nisan olmuştu gece dedim yok gelmicek Nisan ayı bitti. Saat 01.00 gibi lavaboya kalktım suyum geldi bı anda. Duş alıp hastaneye gittim. 30 nisan öğlen 12.25 gece bebeğim doğdu. Hiçbir belirtim yoktu. Suyum ve nişanım aynı anda geldi.
Busra2121_ Sekerportakali9 inş 40 ı görmeden 38 39 da gelir 40 olunca bir ton şey düşünüyorsun sezeryan suni sancı gelecek mi hayırlısı ile kucağımıza alırız inş
Sekerportakali9 Gercektee-10 sağlıkla gelsin ikinci prensesiniz 😍 duvara yaslanıp bacak bacak üzerine atılıyor denemek için bende denedim onu bir bacağımı atabildim diğerini atamadım 🥲 daha tam inmedi sanırım
Melikecakir İlk kızım 39+4 suyum geldi sonrasında doğdu İkinci hamileliğim oğlum 35 haftasından sonra erken doguma gibi bi durumu vardı 37+0 oldum bekliyorum
Sekerportakali9 Busra2121_ evet bende bu hafta gelsin istiyorum büyüdükçede nasıl doğurucam kaygısı oluşucak gibi 🥲
Cansu3333 Sekerportakali9 benm erken oldu 37+2 de acil sezeryana alındım cok sukur hersey yolunda cok güzel bi duygu🥹
Melikecakir Elaerol evet tuhaf bi sıcaklık hissettim uykumda sonra uyandım tuvalete gittim bi anda su kendiliğinden akmaya başladı anlaşılıyor suyun geldiğinde
Tugcebasak Gamzeli-21 bende sezaryen olucam doktorum günü verdi 38+4 de olucam şu an 37+4 34 haftamda doğum için gün vermişti sen de doktorunla konuşabilirsin günü belirlemek için
Sekerportakali9 Tugcebasak benim şu an bir aksilik olmazsa normal görünüyor o yüzden gün alamıyorum 😊 kızımızın keyfini bekliyoruz 😁
Gamzeli-21 Tugcebasak bu hafta konuşucam 34+2’deyim şu an. Herkes tarih bekliyor gelmek için 😅 umarım doktor tarih verir
Melike_4949 Sekerportakali9 4 gün suni sancı çektim devlet hastanesinde iri bebekti normal gelmiyordu imza attım özelde sezeryan oldum amin inşallah