Sekerportakali9 Kızlar 39+3 olduk hala beklemedeyiz acelemi ediyorum acaba bilemiyorum, heyecanlıyım da ☺️ gelsin istiyorum kendi gaz sancılarımı acaba sancım mı başlıcak diye falan zannediyorum 😅 zaman da geçmiyor. İlk bebeğim olucak doğumlarınız nasıl başladı kaçıncı hafta doğurdunuz 🥰
minibebisim Sekerportakali9 ben de 39+2 ve hala doğmadı 🥲🥲 erkek bebek geç doğar diyolar ama o kadar yoruldum ki ağrılardan uyuyamıyorum 🥺
Sekerportakali9 minibebisim evet bende genelde uykusuzum artık mide yanmaları ve sırt ağrıları sebebiyle. Benim bebeğimde kız ama hiç gelmeye niyeti yok gibi 🥰
Onattt minibebisim ayy bizimki kiz 39+4 ama hiç gelmeye niyeti yok keyfi çok yerinde 1 cm açıklıkla bekliyoruz bir haftadır küçük hanımı 😍
Benimennembirmelek minibebisim evt bende 41 haftaya girmiştim doğum yaptığımda 41+1 doğdu gelmiyordu zorla getirdiler 😂😂suni saciyla geldi
minibebisim Sekerportakali9 gündüz uyuyo musunuz ben gündüz uyuduğum için de galiba geceleri hiç uyuyamıyorum 🤭
z2944 Sekerportakali9 üç arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık üçüde 40 haftayı doldurdu geçti bile öyle doğurdular bi ben farklı oldum işte 🤦🏻♀️ Bu yıl ki bebekler sanki dolduruyor zamanını
Gamzeli-21 Ben su an 34+1 deyim. Artık uyuyamıyorum, ağrılarım arttı , ayaklarım bazen şişiyor, çok zorlanıyorum nefes alamıyorum .. sezeryan olacak Allahın izniyle ama kaçıncı haftada olur henüz belli değil .. herkes ayrı bi şey söylüyor moralimi bozuyor
Sekerportakali9 Gamzeli-21 kimseyi dinleme canım, canını sıkma hiç. sezeryanda bebek kilosuna göre iyi ve bir sıkıntı yoksa 38de bile alabiliyorlar bekletmemek için. ❤️
Tugcebasak Gamzeli-21 bende sezaryen olucam doktorum günü verdi 38+4 de olucam şu an 37+4 34 haftamda doğum için gün vermişti sen de doktorunla konuşabilirsin günü belirlemek için
Slc Gamzeli-21 niye moralin bozuluyor anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyidir 37 den sonra 39 dan önce alırlar hiç kasma bu anın tadını çıkar doğduğu zaman onunla ilgilenmek için bol bol dinlen 38+5te aldılar benim bebeğimi ama arkadaşımı 37+0 alındı
Sekerportakali9 minibebisim normalde uyumamaya çalışıyorum ki gece uyuyayım diye 😁 ama çok dayanamazsam evet uyuyorum 😊
minibebisim Sekerportakali9 ben asla dayanamıyorum ahhaahahahah eşim işe gidince 9dan 12ye kadar uyurum hep
minibebisim z2944 yav bi ara benimki de gelmeye niyetlendi ama sonra vazgeçti erken doğar diye 32de izne çıktım yok anam ben yatıcam burda çıkamam hava soğuk diyo 🤣🤣🤣
z2944 Sekerportakali9 sabah bi uyandım suyum geldi canım bizde ne oldugunu anlamadık rahattık eşim işe gitti ben kahvaltı ettim falan hjakdndj sonra yakınlarımı aradım öyle gittik hastaneye dediler doğum daha başka bi sebep yoktu suyum niye erken geldi buna da bir şey diyemedi doktor şekerim yok tansiyonum herhangş bir rahatsızlığım yok anlamadık🤷🏻♀️
Yessiimm Günaydın 38+2 olduk oğlumla ilk doğumum koskoca 9 ay geçti şu son günler geçmek bilmiyor her gün bugün doğuracağım diye geçiyo😂 öyle değişik ağrılar sancılar …
Sekerportakali9 Yessiimm evet son haftaların geçmek bilmeyen bir hali var ne uyunuyor ne de dinlenebiliyorsun 🥹 gelselerde kavuşsak 🥲🥲
Gercektee-10 haftanın ilk günü doğurmuştum 40+0 tatlı kızım gece sancılarla haber vermişti. Şimdi ikinci kızımı bekliyorum bakalım ne zaman olacak 26 haftalığız. Gece başladı sancım gündüz pazara gitmiştim ve bacaklarımın arasında sanki top vardı düz yürüyemiyordum tabi tama aşağı indiği için olduğunu anlamamıştım, sonradan öğrendimki o son günlerde insanlar ayak ayak üstüne atamazmış :) hepinize kolay doğum dilerim kızlar sağlıkla kavuşun inşallah <3
Sekerportakali9 Gercektee-10 sağlıkla gelsin ikinci prensesiniz 😍 duvara yaslanıp bacak bacak üzerine atılıyor denemek için bende denedim onu bir bacağımı atabildim diğerini atamadım 🥲 daha tam inmedi sanırım
Bsrblr Sekerportakali9 41 agrı gelmedı sunı bastı normal doğurdum ama normal doğum kadar zor bsy var mı bılmıyorum dünya da😭😭