Srfn11 Cyd Ayyy masallah ne guzel bir dogummm icimi rahatlattiniz agzindan olsunda inslh hepimiz byle rahat doguralim🙏🏻 Snde dogumdan korkuormuydun ilk dogumunmu bu arada 😊😊
Cyd Srfn11 2. Dogumum ama ilkinde haftam gecti sanci acilma yerlesme hic birsey yoktu vajinal yoldan sanci verdiler suni degil onda mecbur 12 saat sanci cekiyorsun o yuzden uzun surdu bunda kendi sancimla oldu insallah sizde kolayy dogun yaparsiniz😍
Cyd Burcuuuercin yok canim 2. Ilki 13 saatte dogdu ama bana sanci vermislerdi hic birsey yoktu acilma sanci yerlesme
Cyd Mhtpbyrk hala hastanedeyizz evet kesik var canim çok az arada karin agrim var onun dışında bi sorun yok şükür 😘
Cyd 23Zumra tesekkur ederim canim insirah ayetel kursu nas felak okudum o an aklima gelenler 3 yudum icip gittim😘
06minik17 Cyd doğum hikayemiz neredeyse aynı😄 ve aramızda 2 gün var. Gerçekten hastaneden bende çok memnun kaldım. İyiki de oraya gitmişim dedim.
niayk Cyd masallah harika bir dogum olmus. Kolay dogum olmasi icin hamilelikte bir şeyler yaptiniz mi acaba
Cyd niayk son zaman pilates topu kullandim ama bi kac gun belki faydasi onun faydası olmustur hayirli kokay dogumlariniz olsun insallah Bebegimvebiz
Bebegimvebiz Cyd ayy gözünüz aydın 💕 darısı başımıza 😍 bizde 38+4 olduk bir hareketlenme yok henüz 😬 kolay doğum için bir şey yaptınız mı
06minik17 Bebegimvebiz ben son zamanlar hurma yemeye başladım. Çömelme hareketi ve plates topu kullandım. Bunları sancı zamanı da yaptım çok faydası oldu tavsiye ederim
asellina_ Cyd Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün 🤗 Ankaradaydınız sanırım hangi hastanede yaptınız dogumu ?