biranne_ikibebek evet çok haklısınız inanın fazlasıyla dikkat ettim 6 yıl sonra gelen Bi bebekti doğumdan sonra bi süre hastahane de yattık ilgim tamamen ondaydı küçük olduğu için değil hala da öyle. Herşeyine çok dikkat ettim eğitici oyunlarla oynadık 3 yaşında şu an ve diksiyonu çok güzel zor kelimelerde bile kolay kolay dil sürşmesi yok herşeyi çabuk kapabilen bir çocuk dediklerinizi tabiki her anne gibi bizde yapıyoruz 🥰koltuk kırlentlerini kaldırdığım zaman temizliği anlıyo küçük Bi şişeye su koymuştum camsilden uzak dursun diye 😂 hemen onu alıp bezle aynanın başına geçiyo silmek için, mutfakta ta beraberiz tüm hayatımız onlar ve hepsinin içinde yer alıyolar ☺️evimiz soğuk olduğu dönemlerde annemlerde kaldık bi çok zaman bu telefon denen zillete de orda yoğunlaştı inanın telefon içeriği ne olursa olsun tamamen karşıyım. Herkesin elinde ve çocuğu anlık uzaklaştırmak için veriyolar.misafir gelmiş rahat çay içmek için telefonu al odana git diyen aileler gördüm.rahatsızlık geçirdiği bi dönemde güya keyfi yerine gelsin diye babamlar bişey olmaz izlesin çizgi film sonuçta diye verdi ve inanın babamlarla kavga ettim ama bi süre sonra önüne geçemedim benim telefonu bir kere bile eline alamaz istemezde bilir çünkü, ama geriye kalan aile üyelerinde direk telefon 😒umarım bunu kırabilirim ve başaracağıma da inanıyorum 🤲♥️çok teşekkür ederim