• Öneri
  • İkinci bebeğiniz ne zaman oldu

Kızlar Eylül sonu doğum yaptım bugün test yaptım baya baya baskın baskın iki çizgi çıktı sanırm hamileyim psikolojim bozuldu siz ikinci bebeklerinize ne zaman hamile kaldınız bu süreci nasıl atlattınız ??? :(((

HndeA ooo 3. Yü doğuracam ben🤣🤣🤣2 yi hallettimde 1 le 2 nin arası 4 yaş 2 yle 3 ün arası 3 yaş olacak☺️

HndeA beraber büyürler daha iyi olur emin olun benim arkadaşlarım ard arda doğurdular aynı anda okula verdi oh rahatlar bende ara verdiğim için maalesef biri gidiyor biride benle duruyor iyi değil böylesi bi anda elden çıkması en güzeli

HndeA

İlkiyle şimdikinin Arasnda 6 sene var 😂şimdi hamileyim işte sürpriz oldu yoksa ben düşünmüyordum tek oğlumla kalırdm şimdide kız geliyor 😂

HndeA öyle demeyin çok şükür Allah size nasip etmiş keşke bende bu şekilde hamile olsaydım tüp bebekle ne zorluklarla sahip oldum lütfen Allah’a şükür edin elbet büyüyecekler sizde muhakkak yorulacaksiniz yipranacaksiniz belki daha fazlası olacak ama büyüyecekler ve birgün o yaşadığı evden kuş olup uçacaklar ve siz bunlari yaşamamış olacaksınız 🤍

6 yıl var biz bu şekilde olmasını istedik nasip oldu çok şükür doğuma 11 gün kaldı

HndeA oğlum 5 yaşına girecek ekimde bende şuan 11 haftalık hamileyim yani bebek doğduktan 1.5 ay sonra abisi 5 yaşında olacak

Kızım 7 yaşında ve 33 haftalık hamileyim bende araları az olsun isterdim ama nasip işte belki ilk zamanlar çok yorulacaksın ama arkadaş gibi büyürler başka birine ihtiyaçları olmaz

HndeA ya varya iyiki diceksin iyiki peşpeşe olmuş diceksin birbirleriyle oynamaksan sana ihtiyaç bile duymıcaklar benm ilk kızımlamikşncş kuzum arasında 1.5yaş var beraber sabahdan akşama kadar oyunlar oynuyor parka biyere gittiğimde de kendisini yanlız hissetmiyor beraber oyun oynuyorlar evet ilk 1sene zorlanmış olabilirim ama sonrası iyiki diyorum 🥹🥹

HndeA bir ile ikincinin arası 4.5 yaş ama ikinci ile üçüncü arası 15 ay olacak 😅

HndeA
        Oğlum 4 yaşına giricek haziranda şimdi 2.ye hamileyim canım
        Senin ara baya kısaymış

HndeA Benim 5 yasında kızım var. Asla cesaret edemiyordum ikinci cocuğa. bir öğrendim ki hamileyim. simdi düşünüyorum yakın yaş yapsaydım daha mı iyiydi diye 🤣 Tam hersey yoluna girmis rahata ermisken geldi miniğim ama iyiki de geldi

HndeA iki yaşında kızım 28 haftalık hamileyim plansız bir gebelikti ama hiç pişman değilim başta biraz üzüldüm çünkü ikisine yetemezsem die birini severken öbürünü ihmal edersem die ama şimdi öyle düşünmüyorum ben bir anneyim ikisinede esimede kendimede yeterim evelallah😂

HndeA bende doğum yaptım hemen hamile kalmak istedim eşim istemedi şimdi 15 aylık oldu oğlum kızım da 19 + 4 oldu doğunca araları 19 ay olacak insallah

HndeA kızım 9 yaşında olmuş olacak 18 haftalık hamileyim bence çok güzel bir süreç rabbim zamanında veriyordur emin ol panik yapma tadını çıkar 👍

HndeA bebeğim 5 aylıktı bende hamile kaldım sürpriz bir şekilde. Oluyor maalesef iki ay sonra dogurucam aralarında 1 sene 3 ay olucak evet aşırı zor oluyor ama.bir şekilde gecicek inşallah büyüyünce rahat edicez🌹🌹

Balbebek012 kesinlikle 🤣🤣🤣🤣🤣🤣bende hamile kaldım 5 aylıktı bunu da dogurayim yüzüne bile bakmam eşimin aman amannnn yanıma yaklaşmasın 🤣🤣🤣🤣