Blueberry0 Buseeghh aptamil 1 kullandık. Şimdi ise Sma optipro kullanıyrz ama sanki kakasını yapamıyr kabız yaptı zorlanıyor kendini kasıyor çok. Hipp organik combiotic aldık onu da deneyeceğiz bakalım…
Minigiim-vebenn52 Hastanede Sma verdiler ama cok ağır geldi ya çocuk içince üç dört saat uyanmıyor anlamadım Belki de bebekten bebeğe değişiyordur ablam da Sma kullanmıştı bir sorun yaşamadı gaz falan yapmıyomus Anne sütüne en yakın hippte var
Bmbe21 Buseeghh ikizlerime yarayan tek mamaydı çok memnundum şimdi üçüncü bebegimin mama ihtiyacı olursa yine almayı düşündüğüm tek mama
_almirasmom Buseeghh Kızım 10 aylık 3 numara kullanıyorum şoktan alıyorum 400 gr 189 tl bıze 3-4 gun gıdıyor
Buseeghh _almirasmom aklımdaki sma ve aptamildi ama iyi şeyler duymuyorum bir de bu markayı arasdırım iyice😂
_almirasmom Buseeghh bebelac gold alın ozaman hem cok cok yumusak ıcım hem guzel tadı var gaz reflu yapmaz aptamıl dırek gaz yuvası kızıma dogdunda esıme bu mama vermısler eczaneden ama bır kere gaz sancısından mahvolunca hemen attım mamayı🥹
Gul2808 Buseeghh doğduğundan beri Aptamil kullanıyoruz hiç bir sorun yasamadik 2 yaşında şuan 5 numara kullanıyoruz uykuya geçişte
Gul2808 Buseeghh biz hiç gaz problemi yaşamadık kuveze girdiğinde Aptamil vermişlerdi bizde ondan devam ettik şükür hiç sorun yaşamadik
Gokyas Buseeghh ilk aptamil kullandık gaz yaptı sonra hipp organic combiotic önerdi doktorumuz çok memnun kaldık ama tabi her çocuk farklı
Mylove47 Buseeghh ben sma aldım doktorlar onu oneriyor diye Aptamil normali sağlıklı değil palm yavj var içinde smada yok en azındansa