Hs4523 balinannesi20 ben slepyi daha önce aldım daha uyguna aldım bende hiçde öyle indirim yok diğer bezlerin fiyatlarını bilmiyorum ama sleepy indirimde değil🙄
Nurciiii balinannesi20 bende 140 adet 1 beden var 50 adet de 2 beden var hediye geldi ebebekten kazandığım hediye çekim var 100 tl lik onunla da 3 beden alayım diyorum indirimdeyken
Esmaky balinannesi20 bence hiç indrm yok biraz önce e bebekteydım hiç bi fark yok tespo var toptan ve parekende market orda daha uygun bezler
Elcindyn Kesinlikle çok uygun ben 2 ve 3 beden almayı düşünüyorum tabi eşimi dışarı çıkmaya ikna edebilirsem 🙈 Dünden pazarlık yaptı söz aldı benden 🤪
balinannesi20 Elcindyn ay bizde dün gittik diye eşim her gün e bebeğe mi gidilir diyor😂 1 mumaradan kaç tane almayı düşünüyorsunuz 🤔
Elcindyn balinannesi20 ben 1 beden 92 li paket almıştım çabuk büyüdükleri için stok yapma dediler yetmezse alırım yine ama 2 beden kullanılması garanti 👍 Bizde dün gittik Kızımın bebek arabasını aldık en sonunda 😍
balinannesi20 Hs4523 evet sleepy benimde dikkatimi çekti bende sleepy alacaktım molfix hem daha ucuz hem daha fazla adet olarak ondan aldım molfixte baya indirim var 🤔
balinannesi20 Elcindyn bende 132 li paket almıştım şimdi 2 beden alcam ☺️ Aa hayırlı olsun güle güle kullanın🤗
balinannesi20 Ozlemsvr bende bilmiyorum canım ama etrafımda 40 ı çıkınca 2 ye geçen de var 2-3 ay 1 beden kullananda 🤔
Alinmavi balinannesi20 ben 1 paket kullandim 1 bedeni. Direkt 2 bedene gectim bebegimde 3100 dogmustu. 2 beden de stok yapmayin 3 beden daha uzun kullaniliyo 4 beden yigin mesela ama 1 ve 2 cok kullanilmiyor 40 i ciktiktan sonra cok hizli buyuyorlar cunku.
Alinmavi Ozlemsvr ben 1 paket 1 beden kullandim 2 beden 3 kilodan itibaren kullaniliyor 1 beden sart degil
karamel Derya341986 sleepy ve molfixte kasada indirim oluyodu diğerlerinin indirimli fiyatı üstünde yazıyodu ben de indirim yok dedim de sordum
Ozlemsvr Doga_deniz ya bu kg işi bozmuş bence olayı. Eskiden aylık olarak yazıyorlardı o güzeld. Ama baktım da zaten iki numara 3-6 kg arası diyordu sanırım olur ya. 😀