Sibeltolga Derya6734 bilmem banada 12 14 de erkek dedi 100 de 100 4 doktorda aynısını dedi benmki değişirmi diye ben bile teredütdeyim 😂😂😂
Derya6734 Sibeltolga ee alışveriş nasıl yapıyorsun o zaman 😝 bende en baştan beri erkek hissediyordum etrafımdakiler senin kızın olacak diyor hala 🤣🤣
RabiaGlck Derya6734 bana 18 de erkek demişlerdi 22 de detaylıda kız olduğunu öğrendik. Belli de olmaz yani ama doktorlar normalde o kadar kesin konuşmaz sasırdım😊
RabiaGlck Derya6734 bebeğimi özledim hastaneye gidip görelim diyor musun 😄 off ben çok yapmıştım onlar geliyor aklıma 🤦🏻♀️😄
Melekturkann Ben 20 haftalığım ve hissedemedim daha ilk gebeliklerde biraz zaman geçer tabi bu her hamilede farklı olur erken hissedenler de var ama sıkıntılı bir durum değil yani aaha var hissetmenize🤗
Derya6734 Alyaveannesi 🤣🤣komikmiş benim eşim de çok meraklı hareketlere ama ben de hissetmediğim için eşime bişi gösteremiyorum
Alyaveannesi Derya6734 daha erken canim bekliyeceksin biraz daha sonra hareket ettikce seviniyo insan yasadigini anladikca ☺️☺️ Bazen kendim hareket etsin diye ufak ufak parmaklarimla uyariyorum hemen tepki veriyo ☺️
Derya6734 RabiaGlck bazen eşimden gizli gitmek istiyorum eşime söylesem her zaman doktora mı gidilir diyor 🤣
YsmnYsn RabiaGlck ben de kaç kere gittim hem özledm hem korkudan 😍 karnın çıkmadı benim 19 haftalığım büyümüyo sanıyodum doktora gidip ağlıyodum. Bi daha bu şekilde gelirsen seni psikoloğa yollıcam dedi 😂 daha gitmedm
RabiaGlck Derya6734 evet bir sürü şey almıştım daha sonrasında değiştirebildiklerimi değiştirdim değiştiremediklerim de kısmetidir diyip bıraktım evde banyo takımı falan mavi mesela onları değiştiremedim allahtan beşiğini gri almışızz
Burcuuuercin Derya6734 ben 20li haftalarda hissetmeye başlamıştım😊 ilk gebeliğinizse endişelenmeyin 20li haftalarda hissedilmeye başlanıyormuş.
Kbrsglk @Ayseyucel# korkmana gerek YÖK canım ben 24 de falan hissettim millet bana ruhsuz diye dalga geçiyordu ama ben çok yatıp hareketlerine odaklanmadığım için hissetmiyordum bi sorun yoktur aklına öyle şeyler getirme
dml33 Derya6734 bnde 19+4 haftalik hamileyim daha hissetmiorm arada bi nie hareket etmioki diye dusunuorm ama 20den sonra hissedersn diyo herkes az kaldi bakalim 😊
Bisofiya RabiaGlck O kişiden kişiye değişiyor ama, benim ilk gebeliğim ve kız olmasına rağmen ben 17+4 te hissetmeye başladım mesela🤷🏻♀️
RabiaGlck Bisofiya zaten herkes bir değil de hissetmiyor olması da gayet normal bir durum çok nadir erken hissedenler duyuyorum korkacağı bir şey yok yani