Sibeltolga RabiaGlck aynısını bana eşimin teyzesi diyor ben bebeği hisetmiyorumda şuan nerde oldugunu eşimin teyzesi karnın cok aşağıda sn düşük yaparsn falan diyor hıc takılma konusan konuşsun cahil insanlar ne anlatsan boş
RabiaGlck Sibeltolga ay gerçekten söylenmeyecek şeyler söyleniyor doktor dışında kimseyi dinlememek gerek🤗
Derya6734 RabiaGlck çok teşekkür ederim canım boş Boğaz çok farkındayım ama bilinçli olmama tapman takılı kalıyorum laflara annelik o kadar muhteşem bişi ki ona bişi olacak diye korkuyorum 😘❤️
RabiaGlck Derya6734 hepimiz öyleyiz bence bir şey olsa olmasa karnımı savunmaya giriyorum istemsizce:) bebişimiz kız bekliceksin mecbur acele etme çabuk geçiyor sanki daha dün hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim:)
Nazlikiz_ Sibeltolga 24. Hafta civazrlarında belli oluyordu benim yanlış hatırlamıyorsam ama benim bebeğim çok çok hareketliydi değişebiliyor
Bgusta Derya6734 normal 20den sonra hissediliyor. Ben o haftalarda kendimi dinledigim zaman kipirti halinde hissetmis oldum ama en neti 22 23 haftalarda oldu.
Derya6734 Sibeltolga cinsiyeti belli erkek sesi doktor kız olursa Doğumu bedava yaparım dedi o kadar kesin konuştu sonradan cinsiyet değişebilir mi ? 🥺
Kubra008 Ben de 20yım artık hissediyorum, ama tekmeleme yokta böyle ben sağa sola dönünce oda dönüyor gibi, böyle kalp atar gibi tık tık yapıyor diyorum bu hiç uyumuyor herhalde 😂 bu hareketlenmeyle duygular da başka boyuta geliyor tabi 🙂
Hsrtm Derya6734 biz 18 +3 olduk bi kaç gündür pıt pıt hissediyordum ama bügün baya paşam'ın teknelerini hissetim maşallah bugün çok hareketliydi
Sibeltolga Derya6734 bilmem banada 12 14 de erkek dedi 100 de 100 4 doktorda aynısını dedi benmki değişirmi diye ben bile teredütdeyim 😂😂😂
RabiaGlck Derya6734 bana 18 de erkek demişlerdi 22 de detaylıda kız olduğunu öğrendik. Belli de olmaz yani ama doktorlar normalde o kadar kesin konuşmaz sasırdım😊
Alyaveannesi Derya6734 ne biliyolar onlar ya sacmaliyolar sen kafana takma bosver onlari bebek 27 den sonra hareketleri sertlesiyo donerken falan hissediliyo babaya da denk gelirse gorebilir ben esime bak hareket ediyo diyodum o anda duruyodu 😂
Derya6734 Alyaveannesi 🤣🤣komikmiş benim eşim de çok meraklı hareketlere ama ben de hissetmediğim için eşime bişi gösteremiyorum