MelteM2cck hayalim35 yiyorum yiyorum o kadar mutluyum ki puntodan sonra. Turşumu kendim kuruyorum yiyemiyorum diye canım sıkılıyordu🥰 şimdi doya doya yiyorum
Rabiul hayalim35 canım bende yeşil elma ve ekmek iyi geldi sütü denedim hiç işe yaramadı aksine sıvı biriktikçe mide yanmam arttı bal dediler onuda denedim işe yaramadı ama ekmek iyi geldi mide suyunu çektiği için bastırıyormuş
hayalim35 Rabiul onu da denicem canım sağol valla az önce sanki gene hafif oldu gene başlicak sanırım ne yesem ölüyorum
bbusraa-11 Bb95 banada ayva çok iyi geliyor. Her gün yiyorum. Bi tane de soda içiyorum. Bide yemek yerken çok çiğniyorum sindirim daha kolay oluyor. Elma vs diyolsr ama elma beni daha kötü yapıyor.
MelteM2cck hayalim35 tursunun ağzını açtıysan buzdolabinda muhafaza et. Ağzını hiç açmadiysan hiç bisey olmaz. Işık görmesin yeter. Ben bu şekilde tüketiyorum
Emine-Bakan66 Mide yanması gerçekten insanı mahvediyor ben ne yapsam da çözüm bulamadım doktorun yazdığı şurupla iyim yemek yedikten 1 saat sonra içilecek bide yatmadan evvel günde 4 kez Rennie DUO
Parlakk hayalim35 ayva yiyin yatmadan önce geceyi ben bu şekilde geçiyorum gündüz de az az beslenince çok yanma olmuyor
hayalim35 Parlakk az yediğim zaman bile oluyor mesela kendi ekmeğimi kendim yapıyorum sıcak 2 lokma yesem mahvediyor