Ezgi17 EceNaz26 merhaba ben 32 haftalık hamileyim 6 haftalıkken ezcan yalçıner’e başlamıştım daha sonra cengiz Yıldırım’a gittim Bülent Demir’e de gittim servet hocaya da gittim ama şuan doğum için bir doktor önerdiler çomü’de İbrahim Eren Pek ve keşke en başından bu doktora gelseymişim görüp görebileceğimiz en başarılı ve en ilgili en detaycı en alçak gönüllü siz sormadan sizi aydınlatan bir doktor bu ilk gebeliğim eğer bir kez daha düşünecek olursam yine Eren hocaya gelirim herkese de öneririm ☺️
EceNaz26 Ezgi17 bende çok duydum Eren hocayı, yorumunuzla kesin olarak ona gidicem bende teşekkür ederim 😊 bir sorum olucak ozel randevu degilde normal randevuda ona gidebiliyor muyuz? Özel randevu ücreti ne kadar acaba
Ezgi17 EceNaz26 normal randevuda poliklinik randevusu alıyorsun şansına kim denk gelirse o muayene ediyor bu sefer eren hoca geldi diyelim birdahaki sefer kimin geleceği belli olmuyor genellikle stajyerler geliyor farklı önemli bir durum olduğunda hocaları çağırıyorlar. Ben özeline gidiyorum 390 TL. Aylardır 1000 tl verdim başka doktorlara keşke başından geçseydim eren hocaya şuan Eren hocanın muayenesi 2 binde olda bir kez düşünmez yine veririm yeter ki eren hoca olsun yani
EceNaz26 Ezgi17 çok teşekkür ederim muayene ücreti de iyiymiş onu oğrenmeye çalışıyordum bende dün normal randevuyla gittim hiç memnun kalmadim maalesef şimdi eren hocaya alıcam çok sağolun
EceNaz26 Ezgi17 fiyat 390 yazmışsınız güncel hali mi acaba randevu aldım fakat fiyat bilgisi yoktu hla aynı mı ücreti
Seymacinar0 Ben de çomü özel muayeneye gidiyorum ama dün sorduğum soru karşısında şaşkınlık içinde kaldım.. sezeryana 3750 tl dediler normal doğuma 16 bin dediler, o kadar şaşırdım ki bu iki doğum arasında ki farklı ücrete 🙈
Ezgi17 Bebegimbenim evet güncel fiyat ben en son 6 şubatta gittim ve 390 tl ödedim bir sonraki randevum 20 şubatta fiyat güncellemesi yapılmış olursa size dönüş yaparım tekrar
iremsevinc Ezgi17 merhaba bende yorumunuz karşılığında İbrahim Eren hocaya gitmek istiyorum da doktor nasıl bilgi aktarimi sorulara sabirlikla cevap veriyormi birde iletişim numarası veriyormu her hangi hi durum karşılığında
Ezgi17 iremsevinc ben ilk gittiğimde gebelik haftam 30’du ve bana ilk muayenede kişisel numarasını vermişti kendiliğinden belki doğum haftalarında olduğum için verdi belkide herkese veriyor bilmiyorum ama bende hasta-doktor ilişkisi konusunda eren hocadan daha iyi bir doktor bulacağınızı sanmıyorum en azından Çanakkale’de çünkü ben 1 sağlıksız (düşük) 1 sağlıklı 2 gebelik sürecim oldu ve 10 belki daha fazla doktor değiştirdim en son eren hocaya gittim ama pişman oldum özellerde dolaşacağına keşke ilk baş gitseydim 4. Kontolüme gideceğim toplasanız 2 tane soru anca sormuşumdur çünkü sormama gerek kalmıyor önce kendisi herşeyi açıklıyor daha sonra sormak istediğin var mı diye soruyor ama zaten sorularımı sormadan aydınlatmış oluyor sorduğunuzda da detaylı ve anlayışlı bir şekilde anlatıyor hatta rahatlatıcı bir şekilde risk gibi şeyler de olsa sizi rahatlatcı şekilde anlatıyor yani sadece tek yapmanız gereken asla çekinmeden sorunuzu sormanız zaten yeterli cevabı alacağınıza eminim
iremsevinc Ezgi17 çok teşekkür ederim peki doğum ucretlerini biliyor musunuz ilk doğum sezeryan benim cerrahisi nasıl ilk sezeryanmda hiç iz kalmadı benim
Ezgi17 iremsevinc benim ilk doğumum olacak bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef ama eren hocada doğum yapan arkadaşımda belli belirsiz bir sezeryan izi vardı fakat bu kişinin karın dokusuna, ameliyatın ilerleyişine ve dikişi modeline göre değişiyor diye biliyorum. Ücret konusunda da bir fikrim yok kendim sormadım henüz fakat burada görmüştüm sorup yazanlar olmuş sezeryan 3700 normal doğum 16 bin demişler
iremsevinc Ezgi17 ay şaka gibi sezeryan nasıl normal doğumdan ucuz olabiliyor tam tersi olmasın o 🤦🏼♀️
Ezgi17 iremsevinc bende şaşırdım ama soran kişi öyle diyor biraz daha üstlere çıkarsanız görürsünüz mesajları