Makif Kelebekkkkkkmmmm Şimdi dıyosunuz kı 5 kızım var erkek ıstıyorum 2023 ekımde demıssınız kı 1 kızım var 2.yede kız dediler . Burdakilerı mı keklıyosunuz sız ne yapıyosunuz?
Sermec27 Makif bende gördüm bir kızım var şimdi ikinciyi bekliyorum demiş ama burda 5 kızım var demiş hangisi doğru acaba 🤔
biranne_ikibebek Makif O zaman belki öneri alamayıp şimdi ilgi çekecek şekilde 5kızım var yazıp ilgiyi çekip öneri almak istemiş olabilir 😀
2prensesannesiiii Makif olay yeri inceleme ekipleri 🙈 kız error verdim @Kelebekkkkkkmmmm açıklar mısınız lütfen
Dilan1998 Kelebekkkkkkmmmm ben instagramdan bi kişi ile tanıştım ve cinsiyet planlaması yapıyor ovülasyon testleri ile ilişki günlerini kendi hesaplayarak söylüyor bence bi dene derim adım adım annelik diye bi sayfa cinsiyet planlaması var
biranne_ikibebek Kelebekkkkkkmmmm Linçlemek değil de eleştiri mi denir bilmiyorum. Ben bu yaklaşımlara çok karşıyım. Önemli olan bakabileceksen doğurmak sorumluluğunu almak erkek ya da kız güzel bir şekilde insan gibi insan yetiştirmek çok daha önemli erkek mi kız mı olacağından. Çünkü kızı da erkeği de arkamızda bırakacağımız en büyük miraslarımız bu topluma katılacak bireyler. İyi yetiştirmeye odaklanmalıyız bence. Benim de 5yaşında oğlum var ikinciye hamileyim bu da erkek çok kız istiyordum ne dualar ettim ama hayırlısını ver rabbim dedim hep ille de kız olsun başka istemem demedim sağlıklı olsun dedim. Ve iki ablam var onlarda da ikişer oğlan tam 6erkekler yani üçümüz de kız bebeğe hasretiz ama demek ki nasip değil en doğrusunu Allah bilir hayırlı olacak olsaydı zaten rabbim verirdi diyorum.
Paris-95 Kelebekkkkkkmmmm bunun planlamasını yapan bazı sayfalar var. Cinsiyet tahmini yapan bazı sayfalar cinsiyet planlama da yapıyor.
biranne_ikibebek 2prensesannesiiii Sorun da bu zaten Allahtan istemiyorsunuz burada kullarından cinsiyeti belirlemek için öneri istiyorsunuz. Allahtan isteyenin burda ne işi var duasını eder geçer. Ben de çok kız olsun istedim ama bir insanın önerileriyle veya batıl şeylerle bunun değiştirilemeyeceğini bildiğim için Rabbime inancım sonsuz olduğu için kimseden öneri istemedim. Allahtan istiyorsanız gerçekten Allahtan isteyin kimseye ahlak iman öğretmeye çalışmıyorum sadece bir yorum.
2prensesannesiiii biranne_ikibebek önerilerde okuduğum kadarıyla namazı var meryem suresi var ve yusuf suresi var onun dışında kıbrısta cinsiyet belirleme var onlar önerilmiş pardon da post sahibi kız erkek ayrımcısı değil kız olup doğar doğmaz gidip cinsiyet ayrımcıları gibi toprağa gömmemiş almış bağrına basmış büyütmüş kendinize gelin artık kendinde diyorsun çok kız istedim diye oğlu olsa kız çocuk isteyecekti hayret bişey ya bırakın insanların hayallerini rahat allah için ya gelmişsin linçlemeye varsa önerin söyle yoksa yapma yorum günahsada kendine günah neyini içerlendin bu kadar saçma sapan esip gürlüyorsun tövbe tövbe ya 4 oğlu olan bi yakınım var 4. . Kız olsaydı keşke diyor ama diğer çocuklarından ayırmıyor hatta en küçüğü diye şımartılıyor bile anlayamadığınız şeyler üzerinde ahkam kesmek çok kolay geliyor dimi ?
biranne_ikibebek Zeyasln Anne baba dışında bakıcı yardımcı aile üyesi vs bu kişiler anne babanın yerini tutabiliyor mu kendinizden pay biçin kaç yaşına gelirseniz gelin hep annenizi özlersiniz ben anne babasız büyüdüm onları hiç görmediğim halde içimde hep bir özlem var. Yani demek istediğim yetebilecekseniz yetişebileceğiniz sayıda çocuk yapın. Yapıp yapıp topluma salmak marifet değil insan yetiştirmek önemli. Bu organlar her insanda var iki farklı tür bir araya gelir al sana çocuk. Ben de şahsen 5-6 çocuğa hiçbir annenin hatta hiçbir insanın tek başına yetebileceğini hiç sanmıyorum. “Sihirli annemdeki Betüş olmadığı sürece😁”
Zeyasln biranne_ikibebek yahu yardımcı demek bakıcı demek değil ev işlerine yemeğe yardım eden oldumu çocuğada bakılır ayrıca çocukların yaşlarını nerden biliyorsunuz grubumuzda 2 kişi var birinin 4. Birinin 5. Çocuğu en büyük çocuğu birinin 17 diğerinin 12 en küçük çocuğu birinin 5 diğerinin 6 dı sanırım yalan olmasın ve diğer çocukların arasında yaş farkları var kendine güvenen doğuruyor zaten ben kendime maddi manevi güvenemiyorum 2 tane yeter diyorum yeteceğine güvenen 5 6 10 doğursun banane sanane sizene herkes prof maşallah 🤷♀️
Mzzz Aabbccc canım bende tüp Bebek ile hamile kaldım inan cinsiyeti hiç düşünmedim sana tavsiyem Rabbimden hayırlı evlat işte karninda kıpır olunca doğduğunda yüzüne gülücükler atınca cinsiyetin hiçbir önemi kalmıyor burda saçma sapan komik komik öneriler var bunlar gerçek olsa herkesin kızı oğlu olurdu
Aleyna_88 Kelebekkkkkkmmmm durumunuz varsa kıbrıs da bu işlem yapılıyor cinsiyet belirleyebiliyorsunuz
Gncsng-01 Kelebekkkkkkmmmm erkek çocuğu duası var komşularım toplanıp okudular sağ olsunlar bide isim Muhammet olucak diye geçiyor duanın sonunda tabi sonuna istediğin bir isim ekleyebilirsin bide adak adadım bi tane duam kabul olsun diye önceden kestim ikincisi de doğunca keseceğim namazını kıl Rabbimden her vakit dua ederek iste sadaka çıkar ve özellikle yetim sevindir unutmaki yetimle Rabbimiz arasında perde yoktur ve yetimin duası kabul olur Allahın izniyle
sacmalamakizim 9 Ekim’de bir kızım var 2.ye hamileyim ona da doktorlar kız dedi diyorsunuz. Nasıl oluyor bu 5 kızınız yokmuydu sizin? Ve yine Ekim’de 28 haftalık hamilesiniz, yeni mi doğum yaptınız, hayır yani ondan ne dediğinizi bilmiyor olabilirsiniz.
2prensesannesiiii sacmalamakizim sanırım 4 kızı var 5. Ye gebe ve kızı olacak 6 . Yı erkek istiyor kız olursada bakarım diyor ama gönlünde yatan 1 de erkek çocuğunun olması
sacmalamakizim 2prensesannesiiii Yok kız benden önceki yorumlara baktım öyle dediler diye bende bir meraktan baktım sanırım kekleniyoruz. 😅