sacmalamakizim 2prensesannesiiii Yok kız benden önceki yorumlara baktım öyle dediler diye bende bir meraktan baktım sanırım kekleniyoruz. 😅
teacher-mom21 sacmalamakizim evet ben yazdım ilk 28 haftalık hamileyim yazmış iki kızım var demiş şuan kafam çok karıştı bence daha etkili olsun diye mi sayıyı artırdı anlamadım sjsjsj
Sermec27 Kelebekkkkkkmmmm ama bir kızım var bu ikinci kızım demişsiniz arkadaşım vs diye yazmamissniz ki oraya neyse siz bilirsiniz
Sibelyavz Kelebekkkkkkmmmm benim duyduğum kadarıyla ilişkiden hemen sonra sağ tarafa doğru yatarsan erkek sol tarafa doğru yatarsan kız olurmuş bilmem doğru yada yanlış ben ilişkiden sonra sağa doru yatıyordum erkek bekliyorum 🤷♀️
deryaa_milena Kelebekkkkkkmmmm ne kadar şanslısınız bende hep 2-3 tane kızım olsun istemişimdir. Keşke yeniden çocuk yapmak yerine bol bol onlarla ilgilenseniz bebek olunca ilgi bölünmek zorunda kalıyor onlara da haksızlık benim fikrim 🤗
Kelebekkkkkkmmmm Sermec27 evet ama o ben değildim o doğum yaptı bir daha düşünmüyor erkekti onunki hatta sizde erkek yazmıştınız
_Feslegennn__34 _Mother_ O senın kalbinin güzelliği canım olanı soyledım amin inşallah rabbim herkese nasıp etsin banada inşallah 🥰
teacher-mom21 Abla onu bunu boşver üst kısımda sordum takmadın attığın postlara baktım 28 haftalık hamile iken ve iki kızın varken aniden nasıl 5e yükseldi:)
Sermec27 Kelebekkkkkkmmmm ama ben ondan bahsetmiyorum canım anlaşamıyoruz sanırım erkek vs yazmamissin bir kızım vardı şimdi ikinciye hamileyim o da kız yazmışsın yani kendinden bahsetmişsin bunu da 3 4 ay önce yazmışsın şimdi de diyorsun 5 kızım var hangisi doğru bilemedim