Yeni1gebelikkk Elazığ Fethi sekin şehir hastanesinde kadın doğum polikliniğine hiç randevu yok ,1 haftadır kontrol ediyorum bir iki doktor vardı şimdi onlarda yok , radevu bulunamadı diyor , nasıl randevu alacağım,sizler görebiliyor alabiliyor musunuz ?
br2023 Yeni1gebelikkk MHRS uygulaması bende de var ama ne bileyim değişik bişi randevu bulamıyorsun bence 182yi ara öyle randevu al daha kolay olur
H1tce2 Yeni1gebelikkk devlet hastanelerinde hemen kolay alınmıyor randevu baya uğraştırıyor ama erken saatlerde gidip sıra alabilirsiniz
Boncukk123 br2023 o sekılde de çözülmüyor canım inan ki sana sadece sıra yok diyor ne zaman açıldığını bile söylemiyor cunku görmüyor ekranında sadece sabah 10 ve gece 12 itibariyle mhrs den bakabilirsin yoksa sıra yoktur talep falan da yalan dolan imkanı yok bulamadım kac ay ben
nazazra24 br2023 ekim ayında memleketeydim asla sıra alamadım 182den randevu görünmüyor falan diyodu hep kaç kez hastaneye gittim geldim hatırlamıyorum mhrsden de asla alamadım sonunda hastaneden tanıdık biri yardımcı oldu da öyle zor aldım 12.gün 🙄
Yeni1gebelikkk Esra_4774 H1tce2 İlçede oturuyorum ben o yüzden sıkıntı benim için gidip gelmek ,randevu alayım ki gidersem aynı gün işimi halledip eve geri dönebilmek için randevu arıyorum maalesef
Boncukk123 Esra_4774 Sakarya da yaşıyorum ben mesela canım 2 ay sıra bulamadım ilk aylarımdı gidip sıra alayım dedim tam 4 tane doktor geri çevirdi beni hüsran kesınlıkle bazı şehirler cok cok erken saatte gitsen bile vermiyor sıra halbu ki ölüm yok ucunda yani nolur 5 kişi fazla alsalar sanki yüzlerce gebeye bakıyorlar yatmamızla kalkmamız bir oluyor cımbızla bile laf alamıyoruz ağızlarından
Yeni1gebelikkk Yaprakdokumuseverr önceden randevu yok ise talep oluştur deniliyordu şuan artık o da olmuyor işte çok saçma hiç randevu yok :/
Linakiz1903 Canım saat sabah 10 da yenileniyor yeni gün randevuları ve anında bitiyor o saatte gir ve sürekli olarak bi 15-20 dk kontrol et o saatlerde açılıyor ben öyle yakalıyorum 2 hafta sonrasına 🙏🏻
Yeni1gebelikkk Linakiz1903 Esrasl_35 Bi kaç kere saat 10 da girdim aynı yoktu bende yenilenmiyor diye bakmıyordum , bir bakayım teşekkür ederim
Esrasl_35 Yeni1gebelikkk sabah saat 10.00 yada 10.01 de MHRS ye bakın sistem yenileniyor randevular o zaman açılıyor. Tabi iki hafta sonraya anca yakın tarihe bulunmaz
__anne__ Yazınızı gördükten sonra bende bakayım bir dedim. Başka sehirdeyim birkaç gündür bulamıyordum. Allah razı olsun şimdi baktım da randevu varmış aldım😂
Esrasl_35 Yeni1gebelikkk evet bazı günler yenilenmiyor sanki ama ben hep o saatte alıyorum doktorlar ve tüm saatler açılıyor 5-10 dk içinde bitiyor. Bir iki gün deneyin denk gelir illa ki
Ladybird06 Yeni1gebelikkk Başka bir hastane başka bir bölüme randevu almam gerekti yakın zamanda, talep oluşturarak aldım. Uygur randevu açıldığında bildirim geliyor ve sanırım 15 dakika süreniz oluyor randevu alabilmek için.
Yeni1gebelikkk Ladybird06 nasıl talep oluşturuyorsunuz peki ,ben sistem kendi talep olistir diyince sadece oluşturabiliyorum uzun zamandır talep oluştur demiyor