Narin9 Senakrbck öyle gerçekten birde bakman gereken bi çocuğunda olunca zor geçiyor 2. Allah yardım eder ya kolaylık verir inşallah
Narin9 251211 teşekkür ederim ☺️ bu 2. Hamileliğim ilk çocuğumda 5 yada 6 da başlamıştı net hatırlamıyorum 12 de bitmişti bakalım bunda nasıl olur iyi olur inşallah diyorum hep
Aysenuraluc Haftadan sonra başladı benim 5. Ayda bitti ama herkeste farklı oluyor tabiki bu süreç ara ara yine tekrarladığı oluyor ama asla eskisi gibi değil
Narin9 Aysenuraluc evet öyle herkeste hatta her hamilelikte bile farklı oluyor bakalım biz daha yokun başındayız 2. Numarayla sağ Salim sağlıklı doğsunlarda gelip geçici şeyler bunlar zor olsa da
Eftelya-129 Narin9 4 haftalıkken başladı yani öğrendiğim gibi ama kusma yok sadece bulantım oluyur ymk yiyemiyom canım çekiyor ama midem almıyor
Ummuhnm Eftelya-129 kese kalp atışını gördünüz mü benimde son adet tarihim 1aralık sizinle hemen hemen aynı bi sormak istedim 😊
Eftelya-129 Narin9 kesinlikle ya yemek kokusu geliyor midem bulanıyor çok sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ilk gebelikte Böyke değildi hiç bulantım olmadı bunda çok oluyur
Eftelya-129 Ummuhnm benim de son adet tarihim 2 Aralık doktorun hesabına göre 7 haftalık olcak benim hesaba göre 6
Gul_se77 7 yada 8. Haftada olması lazim 14. Haftaya kadar sürdü sonra gectii coook sukur Allahim kimseye yaşatmasın zor
Suzann- Narin9 benim 7. Haftada başladı çok yoğun bi şekilde 14. Haftaya kadar devam etti. Şuan 21. Haftadayım baya hafifledi.
Aysenuraluc Narin9 kesinlikle öyle sağ Salim kucağımıza alalım en önemlisi o gerisi bir şekilde halloluyor
Serendipity16 Narin9 hiç bulantı yaşamadım toplasam 3 kere faln ancak kusmuşumdur oda sabahları bir kere olmuştu herkes bulantı yaşamaz