Anne18 Narin9 12. Haftadan sonra aşırı bulantı kusma vardı bende Prilam ile ayaktayım içmediğim gün ölüyorum her yere kusuyorum bütün gün
1palyaco Narin9 inşallah olmaz bulantınız herkesin aynı ilerlemiyor . Olursa da doktorunuz hap yazar . Ben Prilam kullanıyorum .
Nalinnn14 Narin9 7. Haftada başlamıştı 13-14 e kadar kusmalarım oldu prilam içtiğim halde her sabah kusuyodum sonrasında baya azaldı prilam kesti doktorum 18. Haftadayım ama nadiren de olsa kusma bulantı oluyo
Narin9 Nalinnn14 erken sevinmiyim ben ne olacağı belli olmuyor ilk hamileliğimde bulantı hapı içmem rağmen 1.5 ayda mide bulantısından 5 kilo vermiştim
Narin9 1palyaco evet ilk çocuğumda bende bulantı hapı kullandım 12. Haftada bitmişti folik asitte bulantı yapıyor olabilir demişti o zaman doktor kesince bulantıda bitmişti
mervemurat16 Narin9 evet zorluyor hele şu son haftalarda çok zor oluyor allahtan 3 gün kusuyorsam 4 gün kusmuyorum o biraz rahatlatıyor☺️
Narin9 mervemurat16 az kalmış doğuma sağ Salim al inşallah kucağına bulantı zor ya ilk çocuğumda 1.5 ayda 5 kilo vermiştim hiç bişey yiyemiyordum kraker meyveyle az bastırıyordum
Narin9 Senakrbck öyle gerçekten birde bakman gereken bi çocuğunda olunca zor geçiyor 2. Allah yardım eder ya kolaylık verir inşallah
1palyaco Narin9 benim bitmedi 🤦🏻♀️ geçende belki bitmiştir diye bıraktım birgün o gün bulantım arttı . Tekrar başladım mecbur.
251211 Narin9 canım hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza ama kendini şartlama herkesin farklı ilerliyor benim hiç olmadı 🫠
Narin9 251211 teşekkür ederim ☺️ bu 2. Hamileliğim ilk çocuğumda 5 yada 6 da başlamıştı net hatırlamıyorum 12 de bitmişti bakalım bunda nasıl olur iyi olur inşallah diyorum hep