Denizz6161 inan çok karmaşık nasıl anlatsam ki 39.6 günlükken doğdu yani oğlum ama biz normal kontrole gittik çatı muayenesi hiç olmamıştım doktor bi bakalım belki normal doğum için uygun değildir boşuna beklemeyelim 41 haftayı dedi bende peki bakalım dedim ve alttan muayene ettiği için kanaman gelebilir ya da suyun gelebilir dedi kanalı uyardık belki doğum başlata bilir korkma kan gelirse dedi 2 cm açılman var bu şartlarda gönderemem ben yarış veririm dedi bende ilk kabul etmedim boşuna ücret ödemeyelim bir şey olursa geliriz dedim tam hastaneden çıkış yaptık bi lavaboya geçim dedim baktım kan gelmiş bu defa eve gitsem hastane 2 saat uzaklıkta korktum ya geri doğuma yetişemezsem diye eşim çok laf eder panik eder stres olurum diye yatışı kabul ettim ve doktor sabaha kadar bekleyelim dedi ara da bi nst ye aldılar sabah tekrar çatı muayenesi yaptılar 3cm olmuş çok açılma olmadı sancım vardı ama ağrım yoktu çok şükür ben son ana kadar suni sancı istemem demiştim beni sancı odasına aldılar pilates topu verip elbisemi giydirdiler açılmayı bekliyorduk sonra nst ye alıp durdular ara ara iyi normal doğurursun sen filan dedi ebeler bi sıkıntı yoktu sonra nst de bana sağa dön dediler sağa dönmeyim rahat edemiyorum dedim oldun dön bi bakalım dedi döndüm bebeğin kalp atışlarında bi düzensizlik var dedi doktora haber verdi dediki ameliyata alabiliriz dedim bi sola dönüm geri tamam dediler kalp atışı düzeldi sonra aniden dümdüz çizgi oldu kalp ritmi gitti o an ki korkumuzu anlatamam çok korkunçtu ebe bebeğin ölüm riski var acil sezeryana alıyoruz dedi ağlayarak imzaladım kağıtları tekerlekli sandalyede ameliyat odasına götürdüler gözlerimden yaş gelerek girdim doğuma aniden sedyeye yatırdılar sırtımdan iğne vurdulsr önce sordular seni uyutalım mı yarım mı uyuşturalım dediler yarım istedim sonra yattım her şey çok hızlı oldu korkuyla tavana bakıyorum ve o an oğlumun ağlamasını duydum çok güzeldi ağladım bebeği hazırlayıp yanağıma değdirdikleri anda bi mutluluk bi sıcaklık anlatamam çok güzeldi sezeryan olduğum için ameliyat izim var diye çok üzgünüm ama bebeğim sağ Salim doğdu ya çok mutluyum çünkü ben nst de sağa döndüğüm zaman sancılarla beraber bebeğin kalp atışı düşüyordu o sağa döndüğüm anda bebeğin kordonu presentadan ayrılmış Allah korusun iyi ki hastanedeyken oldu yoksa anlamazdım evde olsa bebeğimi kaybedebilirdim doktor dedi zaten şimdiye kadar böyle kötü nst görmedim dedi çok korktum eşimde bebek ölebilir dediler o an bizde şarteller kopmuştu şimdi bebeğim 29 günlük oldu 1 şubatta doğmuştu çok şükür bi rahatsızlığı olmadı kilosunda kendisi de iyi o yüzden sizlere tavsiyem hep hangi yönde yatıyorsanız o tarafta yatın zorlanmayın kendinizi kordonu kopa bilir eşiğinden ayrıla bilir Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏼😊 şimdi çok iyiyiz filiz hanım gayet güzel ameliyat yaptı dikişi de güzel diktiler