Aysegul_dur Benim gibi çekirdeğe düşkün olan varmı asljnda sevmezdim çokta yemezim ama son zamanlarda ay çekirdeğine düştüm internetten baktım zararlı diyende var yok diyende var sizde durumlar nasıl 🫣😊
Anneelikk Aysegul_dur ben cekirdek bağımlısı yım günde iki defa dizimi açar citlarim. 8 haftalık hamileyim bir anda çekirdek den soğudum inşallah doğuma kadar da ısınmam çünkü aşırı tüketiyor dum. Benim işime geldi sogumam
Aysegul_dur 2_erkek_annesi tek olmadığıma sevindim hamile kalmadan sivilce yapıyor diye yemezdim şimdi yiyorum 😂
Aysegul_dur Birde onu ye bunu yeme birsuru şey söylüyorlar ben canım ne çekiyorsa fazlaya kaçmadan yemeye çalışıyorum 😂
2_erkek_annesi Aysegul_dur ben çok sevmem yemediğim halde çenemde sivilceler çoğaldı görende ergenliğe yeni giriyom sanacak🤣🤣🤣amaaan yiyim bari dedim yedim
2_erkek_annesi Aysegul_dur valla bi yengem vardı 4 kız doğurdu 5. De erkekmiş onlarda erkeği istiyolar tabi öğlen çayına geldi oturduk çekirdekten hiç yemiyor falan ye dedi annemler o da demez mi çekirdek erkek çocuğunu düşürüyo şok olduk kocam kızar dedi yemedi
2_erkek_annesi Aysegul_dur valla 2 tane oğlan doğurdum yedim ama bişey olmadı alıştım oğlan doğurmaya bundada bilmiyom cinsiyetini ama yiyom bişey yapmaz heralde diyom diğerlerine yapmadı diye
Aysegul_dur 2_erkek_annesi ilkdefa duydum internete baktım öyle birşeyde yazmıyor nasıl birşey o ya cinsiyeti seciyor çekirdek 😱😮💨
Aysegul_dur 2_erkek_annesi bebeğe zarar verse anlarım ama kızı erkeği nasıl ayırt ediyor çekirdek 😮💨
2_erkek_annesi Aysegul_dur bende yengemin yalancısıyım arkadaşım tüp bebekle hamile kalmştı daha cinsiyeti belli değildi kıza dedim 9 seneden sonra buldun çekirdek yiyodu valla böyle söylem var yeme diye yemedi sonra kızı olacağını öğrendi söylentide olunca genede insan bi aklına takıyo
Aysegul_dur Pamuk ya öyle çok insan var ona takilmiyorum oda duyduğunu iletti ama benim merakım cinsiyeti nasıl ayırt ettiği birşey olmasın evlatlarımıza 😊