nilmom55 ogretmenanne2024 ben ayrintili ultrasona gittim orda siyah beyaz bitane foto aldim. Yine etlige devam edicem. Ama bi aralar doktorlar hep degismis cok canım sıkılıyor. Ozele devam edesim var
_almirasmom ogretmenanne2024 kızımda ozel klınık takıplıydim ev gıbı hem kalabalık deıl hem cok rahat hem doktorun konusması ve davranısı hoş vıdeo cekıyor ordakı kızlar resım cekıyor doktorda verıyor hatta a4 kagıdıyla verıyor resım daha buyuk cok hosuma gıdıyor 🥹
ug_fa-3diplomalianne ogretmenanne2024 yani doğuma kadar özele geçtim muayenelerimi detaylı ultrason falan özelde yaptırdım şu an 34+3üm özele gidiyorum ama doğumu şehir hastanesinde yapıcam
ug_fa-3diplomalianne nilmom55 ya valla özele gücüm yetmez doğum için bi de şehir hastanesinde doğum için çok iyi diyolar odalar tek kişilikmiş refakatçi olarak eş kabul ediyorlarmış ziyaretçi konusunda sıkıntı olmuyomuş falan özelden bi farkı yokmuş yani
nilmom55 ug_fa-3diplomalianne evet bende etlik sehir hastanesine gidiyordum hatta gebe okuluna da yazildim gebe okuluna gidenlerle ayricaklikta oluyormus sanirim yada esim refakatçi kalacak deyince tek kisilik oda veriyolarmis. Ama benim korktugum her zaman gittigim doktorun doguma giremeyecek olmasi :(
ug_fa-3diplomalianne nilmom55 evet o biraz denk gelme meselesi ama ilgi çok iyiymiş tabi oraları bilmiyorum ama manisa için çok övgü dolu konuşuyolar