ogretmenanne2024 Kızlar Etlik şehir hastanesine gidiyorum ama ultrason fotoğrafı alamıyorum sizce ne yapabilirim bir kere de olsa almak istiyorum ama vermiyorlar
Asyaeylul2816 ogretmenanne2024 benimde 2.kızımın hiç ultrason resmi tok malesef vermemişlerdi devlet hastaneleri vermiyor cinsiyetşnide geç söylüyorlar🥹
Bircanm ogretmenanne2024 doktorlara söyleyince ekranda bırakıp fotoğraf cekebiliyomusuz bende oraya gidiyorum öyle duymuştum en azından telefonunuzda kalır fotoğraf
Bebekkkk ogretmenanne2024 evet devlet hastaneleri çoğu vermiyor maalesef ben sormuştum vermiyoruz demişti zaten versede görüntü mü var siyah beyaz bulanık bişe 😑
ug_fa-3diplomalianne ogretmenanne2024 maalesef bana da vermiyolar ne eğitim araştırma ne de şehir hastanesi hiç biri vermiyo ben özele gittim hem daha iyi ilgileniyorlar hem daha iyi bilgi veriyolar hem de 4 boyutlu resmini veriyolar diye
Serapjjj Asyaeylul2816 bana verdiler 12 haftaya kadar aldım 3 tane foto bi süre sonra zaten vermiyorlarms buyudugu için bebek
ogretmenanne2024 Bircanm evet bana da öyle yaptı da ne biliyim elimde somut birşey olsa daha iyi olurdu bence bu haksızlık 🤭😣
Hatice0910 ogretmenanne2024 sincan eğitim araştırmaya gidiyorum ben veriyolar orada 6 haftalıktan beri alıyorum şuan 18 haftalık
ug_fa-3diplomalianne ogretmenanne2024 yani doğuma kadar özele geçtim muayenelerimi detaylı ultrason falan özelde yaptırdım şu an 34+3üm özele gidiyorum ama doğumu şehir hastanesinde yapıcam
Bircanm ogretmenanne2024 bazı devlet hastaneleri vermiyo evet kızıma hamileyken gaziye gidiyordum gerekli gereksiz bir sürü ultrason görüntüsü vermişlerdi 2 buçuk yaşında hala duruyo saklıyorum bu hamileligimdede çok istedim ama vermediler eğer çok istiyorsanız ya özel hastaneye yada fotoğraf veren devlet hastanesine randevu alabilirsiniz 🌸
Elifttk ogretmenanne2024 bılkent sehır perınatolojıye gıdıyorum ıkızler ılk haftalarda sureklı verıyordu bırde etlıge gıdeyım dedım ultrason vermedı şaşırdım normalde vermesı gerekıyor ama kâğıt bıttı dıyıp gecıstırıyorlar suan 26 haftalığım bılkentte vermıyo
ogretmenanne2024 Bircanm mesela bir kere veren yere gidip tekrar etlige devam etsem bir sorun olur mu
Dclkya ogretmenanne2024 banada vermiyordu bu en son gittiğimde de 15 haftada bı baktım ki çıkardı oğluma verdi oğlum sevinsin diye isteseler verirler ama merak etme düzgün resim vermiyorlar
nilmom55 ogretmenanne2024 ben ayrintili ultrasona gittim orda siyah beyaz bitane foto aldim. Yine etlige devam edicem. Ama bi aralar doktorlar hep degismis cok canım sıkılıyor. Ozele devam edesim var
Hilaall ogretmenanne2024 benim de ilk bebeğime vermediler kalabalık olursa sıra çok olursa vermiyrlar biraz da doktorun insfytna kalms